Back to Question Center
0

Bagaimana pelacak penjual Amazon berfungsi?

1 answers:

Untuk menyediakan pelanggan dengan harga terbaik, Amazon terus menyesuaikan harga. Ia memberi peluang kepada pengguna untuk membeli produk yang mereka inginkan untuk harga yang kompetitif. Selain itu, beberapa alat khas berfungsi untuk mengesan perubahan harga untuk produk tertentu. Sebagai contoh, perisian dalam talian yang dipanggil CamelCamelCamel menyediakan pelanggan dengan peringatan pada setiap kenaikan atau penurunan harga. Terdapat juga program penjejakan penjual Amazon lain yang mempermudah proses pengukuhan kuasa jenama di Amazon.

Dalam jawatan pendek ini, kami akan membincangkan alat penjejakan penjual Amazon profesional profesional dan alat analisis Amazon.

Alat Penjual Penjual Amazon

Setiap calon pedagang dalam talian harus terus menjejaki kejayaan kempen pengoptimuman dan skala keuntungan keseluruhan untuk setiap tempoh yang pasti. Dalam perenggan ini, kita akan membincangkan alat Penjual Amazon yang paling berkesan yang boleh membawa anda ganjaran yang tinggi. Adalah munasabah untuk menggunakan alat pengesan ini dalam kompleks kerana mereka saling memperkuat satu sama lain dan boleh membantu anda menggandakan dan melipatgandakan hasil Amazon anda.

  • Alat pengoptimuman penyenaraian

Untuk mencapai pangkat teratas pada halaman hasil carian Amazon, anda perlu memberi perhatian khusus kepada pengoptimuman penyenaraian anda. Alat ini direka untuk membantu anda membuat penyenaraian jangkauan kata kunci yang dioptimumkan dan meningkatkan kadar penukaran anda, yang merupakan salah satu metrik peringkat utama Amazon. Alat ini akan membantu anda membuat tweak yang berkesan untuk meningkatkan jualan anda dan meningkatkan metrik ranking Amazon lain serta-merta.

  • Pemberitahuan ulasan negatif

Nombor dan kualiti ulasan Amazon anda memainkan peranan penting untuk kedudukan kedudukan halaman anda. Semakin positif ulasan yang anda miliki, peluang yang lebih tinggi pengguna akan membeli produk anda. Ini bermakna ulasan negatif boleh meningkatkan kadar lantunan dan menyebabkan kejatuhan kedudukan. Tinjauan buruk berlaku di Amazon, walaupun anda mempunyai produk yang berkualiti tinggi. Anda perlu mengendalikan semua tinjauan negatif anda untuk menguruskan keadaan.

Pemberitahuan Semula Pengesan Negatif AMZ Tracker akan memberi anda pemberitahuan setiap kali seseorang meninggalkan maklum balas negatif. Ia akan membantu anda serta-merta bereaksi terhadap semua maklum balas negatif dan melakukan segala-galanya dalam kuasa anda untuk menyelesaikan masalah klien baru-baru ini. Jika anda dapat menyelesaikan urusan pelanggan dengan cepat, mereka kemungkinan besar akan membalikkan atau mengubah semakan asal.

Mempercepat pertumbuhan perniagaan Amazon melalui Analytics

Amazon Analytics adalah alat penjejakan profesional untuk penjual yang mendorong pertumbuhan untuk perniagaan Amazon anda. Alat ini memberikan anda peluang untuk menganalisis tingkah laku pembelian pelanggan untuk kakitangan anda dan mencari tempoh masa yang tersembunyi. Data yang diperoleh akan membantu anda menjalankan kempen promosi PPC Amazon. Lebih-lebih lagi, AMZ Analytics ini membantu untuk melaksanakan penyelidikan kata kunci dan menunjukkan istilah carian yang dilakukan dengan baik dan yang harus dipertimbangkan semula. Dengan bantuan graf Analytics Amazon, anda boleh memantau pendapatan keseluruhan anda setiap minggu, bulan, atau tahun. Ia akan menunjukkan kepada anda produk-produk yang dilakukan dengan baik dan di mana perniagaan anda memerlukan penambahbaikan Source .

December 7, 2017