Back to Question Center
0

Alat pencari kata kunci Amazon bolehkah anda mengesyorkan saya terbaik?

1 answers:

Menjalankan penyelidikan kata kunci yang betul mendalam adalah hampir sama pentingnya untuk penyenaraian produk Amazon anda, kerana ia adalah untuk menangani strategi yang betul dalam Search Engine Optimization. Tidak dinafikan, setiap penjual e-dagang yang berjaya sepatutnya mempunyai beberapa alat pencari kata kunci Amazon yang dipaparkan untuk menarik strategi pemasaran yang benar-benar berprestasi. Bergantung hanya pada data demografi sebenar, dan terus berusaha untuk mengoptimumkan halaman produk anda untuk pendedahan yang lebih baik dalam carian dalam talian - inilah yang membuat jualan melonjak bagi setiap e-dagang webstore. Oleh itu, di bawah ini saya akan menyenaraikan beberapa pencari kata kunci dan alat penyelidikan Amazon terbaik - untuk sentiasa sentiasa dikemas kini dan terus berjalan satu langkah di hadapan pesaing terdekat anda. AmzSuite - adalah perisian pencari kata kunci Amazon yang boleh menjadi sangat berguna untuk mengetahui semua tentang produk laris menjual - setiap kekurangan data pada Penjual Terbaik, Ciri Terutamanya, serta Siaran Akhbar Baru. AmzSuite mempunyai kira-kira 67000 kategori (Amazon UK dan Amazon US) dan sesuai untuk perniagaan e-dagang yang besar, dan juga ahli yang terlatih dalam SEO. Sudah tentu, memandangkan mereka bernasib baik untuk mengetahui cara memanfaatkan alat dengan potensi yang begitu kuat.

  • Kparser - adalah satu lagi alat pencari kata kunci Amazon, kali ini dengan cara yang sangat literal. Masalahnya adalah bahawa Kparser boleh menyokong penjual drop-shipping dengan kata kunci maju dan saran panjang frasa kunci panjang. Mengumpul data lebih mendalam dengan penapis yang lebih baik, pilihan ini adalah pilihan terbaik bagi penjual yang sudah mendapat banyak perkara untuk dilakukan. Maksud saya ciri unik Kparser adalah prosedur beberapa klik sederhana untuk mengurus, menyusun dan mengkategorikan penemuan anda yang dapat diselesaikan dengan mudah dalam kelajuan pencahayaan.
    • MerchantWords - alat pencari kata kunci Amazon terbaik ketiga, selain digunakan oleh penjual atas terkemuka yang beroperasi di sisi lain platform e-dagang juga. Alat MerchantWords mempunyai pangkalan data yang besar yang meliputi lebih daripada 170 juta kata kunci Amazon yang digunakan oleh pembeli sebenar untuk carian membeli-belah setiap hari. Di antara sisi lain yang membantu pembantu dalam talian ini, saya ingin menyerlahkan bahawa ia akan menjadi penyelesaian yang disesuaikan dengan sempurna terutamanya untuk penjual drop-shipping yang kurang berpengalaman atau bahkan pemula - tidak ada kemahiran yang kuat dalam SEO yang diperlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya penyelidikan kata kunci dan penggunaan praktikal untuk senarai produk yang benar-benar membunuh.
    • Alat Kata Kunci Dominator - datang sebagai pilihan kata kunci terkini yang akan disenaraikan untuk hari ini. Orang mengatakan nama alat itu bercakap untuk dirinya sendiri - kerana terdapat lebih daripada 15 ribu pengguna berdiri bergantung kepada pangkalan data kata kuncinya untuk meningkatkan jualan mereka, dan bahkan menduduki peringkat yang lebih tinggi di tempat lain, misalnya dengan saluran peribadi di Google. Jadi, jika anda hanya memerlukan maklumat yang tepat, maka anda mungkin perlu mencari Alat Kata Kunci Dominator kedai sehenti anda - cobalah akaun asasnya secara percuma, dan pertimbangkan untuk menyertai komuniti dengan versi penuh lemak yang tersedia untuk sesuatu sekitar 50 dolar Source .

    December 7, 2017