Back to Question Center
0

Bolehkah anda menunjukkan kepada saya beberapa hacks untuk meningkatkan data jualan produk Amazon saya?

1 answers:

Terdapat beberapa cara untuk digunakan untuk meningkatkan data jualan produk Amazon anda. Dan persoalannya menjadi lebih penting apabila diperlukan untuk menarafkan produk Amazon baru secepat mungkin untuk mengekalkan momentum dan menjauhkan diri daripada persaingan. Berikut adalah beberapa skim yang boleh anda cuba untuk mencapai keuntungan pantas dalam ranking produk baru di luar sana.

Menangkan Kotak Beli di Amazon

Memenangi kotak beli mungkin adalah perkara yang paling penting untuk diketahui oleh setiap penjual besar masa di Amazon. Bukan untuk mengatakan bahawa ia satu-satunya cara untuk menjalankan perniagaan perkapalan kejayaan yang berjaya, sudah tentu, melainkan jika anda tidak merancang atau menghasilkan barangan anda sendiri. Dan itu tidak ada pengertian bahawa jika anda ingin menarik kebanyakan jualan terus ke kedai anda sendiri, anda mesti ditunjukkan di bahagian atas halaman produk. Itulah sebabnya anda boleh meningkatkan data jualan produk Amazon anda dengan memberi tumpuan terutamanya kepada metrik kotak pembelian penting, seperti:

  • Harga - nampaknya, inilah yang membuat daya saing anda terhadap yang lain penjual. Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa walaupun harga di Amazon adalah secara lalai ditandakan dengan kos penghantaran, beberapa tawaran mungkin juga kelihatan lebih murah daripada yang lain - hanya kerana mereka datang dengan tag harga kosong tanpa sebarang perbelanjaan berkaitan. Tetapi sedikit pemeriksaan yang lebih dekat dari tawaran itu dapat dengan cepat membuat hal-hal yang jelas.
  • Perkapalan Prestasi - adalah data jualan produk Amazon yang terpenting kedua. Ia termasuk satu set metrik individu, dengan skor utama dalam ODR (Kadar Kecacatan Pesanan - membatalkan, pulangan, atau nisbah penghantaran tidak wajar, termasuk apa-apa maklum balas negatif dari pembeli), dan POP (Peratusan Perintah Sempurna - nilai peratusan hanya berjaya penghantaran tanpa campur tangan pelanggan).

Berikut adalah beberapa langkah praktikal yang anda perlukan untuk memenangi Beli Box di Amazon.

1. Pertama-tama, pastikan anda layak - perkara itu adalah bahawa produk anda selalu mempunyai ASIN yang hampir sama dengan penyenaraian tertentu yang anda mahu dapatkan juga. Periksa sama ada anda berbuat baik dengan kriteria Beli Kotak Beli yang telah disebutkan sebelumnya. Kedua, anda boleh tarik harga anda sedikit lebih - memandangkan anda layak, harga sebenarnya menjadi hampir satu-satunya faktor yang menentukan kejayaan komersial masing-masing

2. tawaran anda. Secara ringkasnya, semua yang anda perlukan adalah menyedari tag harga pesaing anda, dan menawarkannya kurang satu sen - dan anda sudah selesai. Akhirnya, mendapatkan ikon oren yang unik yang menunjukkan Penyempurnaan Dengan Amazon pada penyenaraian penjual FBA anda boleh meningkatkan data jualan produk Amazon anda ke peringkat tertentu. Dengan cara itu, anda disyorkan untuk menyertainya sendiri dan mendapat akses ke penyenaraian Perdana Amazon - alasan ini cukup berasas untuk menggalakkan penjual untuk melayari kereta muzik dan mula mendapat lebih banyak hadiah Source .

December 7, 2017