Back to Question Center
0

Adakah terdapat rahsia untuk mempromosikan laman pendaratan hartanah?

1 answers:

Sama ada anda seorang broker barang, penjual rumah, atau profesional hartanah, anda perlu mula membuat halaman pendaratan untuk bakal pelanggan anda untuk memindahkan mereka lebih dekat ke titik pembelian. Menulis halaman pendaratan hartanah yang menangkap petunjuk tidak begitu sukar kerana seseorang mungkin berfikir. Hari ini, saya akan beritahu bagaimana untuk membuat laman pendaratan harta tanah yang tinggi. Tips untuk membina dan mempromosikan halaman pendaratan harta tanah yang berkesan

Tajuk tajuk magnet

Fokus pada pengoptimuman tajuk. Pastikan halaman pendaratan anda mempunyai tajuk tajuk yang ringkas dan ringkas yang mudah dan menarik untuk dibaca. Pastikan mereka mudah dengan menggunakan bahasa yang tepat. Pastikan tajuk utama anda menyediakan pembaca dengan maklumat yang mereka cari, mengesahkan bahawa mereka berada di tempat yang betul dan mudah untuk mengklik melalui. Sebagai statistik menunjukkan, tajuk utama halaman pendaratan menangani manfaat emosi yang mendalam dalam melakukan perniagaan dengan anda. Pakar semalat menyarankan mengikat pada iklan awal anda, e-mel atau blog dengan tajuk halaman pendaratan. Cerita panjang pendek: berikan pelanggan anda apa yang mereka mahu, dan mereka akan mengembalikan kebaikannya.

Perkara-perkara pendekatan peribadi

Sebagai peraturan, Realtors peringkat teratas tahu penonton di dalam dan di luar. Melaburkan masa anda untuk mengetahui strategi atau media yang mereka pilih. Ini akan memberi anda pemahaman yang lebih baik tentang apa mesej untuk memberi mereka dan bagaimana cara untuk merawat pengunjung apabila mereka menjadi pelanggan yang penuh. Menawarkan maklumat pelanggan yang mereka mahu membantu anda berada di hadapan persaingan anda.

Testimonial yang membina kepercayaan

Testimoni adalah alat yang berkuasa yang dapat membantu anda mempromosikan halaman pendaratan hartanah anda. Apabila memilih testimoni, ikuti garis panduan ini:

  • Pilih yang paling berharga kepada penonton sasaran anda;
  • Gunakan visual apabila mungkin - grafik dan video adalah cara terbaik untuk membina kepercayaan dan memegang perhatian khalayak anda;
  • Pilih testimoni yang mengandungi nombor tertentu atau butiran yang membantu cat gambar untuk pelanggan.

Panggilan untuk tindakan yang menarik

Adalah sangat dinasihatkan bahawa anda memasukkan CTA di halaman pendaratan hartanah anda. CTA adalah titik akhir interaksi dan peluang terakhir untuk menukar pengunjung anda. Apabila membuat tindakan tindak balas untuk halaman pendaratan anda, gunakan strategi berikut:

real estate website seo

  • Pertimbangkan untuk membuat butang besar dalam warna yang menarik perhatian. Pastikan ia lulus ujian tikam supaya pengguna anda tidak boleh ketinggalan.
  • Dapatkan kreatif. Tiada sesiapa yang mendapat jazzed sehingga 'hubungi kami. 'Buat CTA anda persuasif dan menarik. Ingatkan pembaca apa yang ada di dalamnya untuk mereka.
  • Fokus pada satu langkah seterusnya yang anda mahu pelanggan anda ambil. Jangan sekali-kali mengalih perhatian pelawat dengan banyak pilihan atau tawaran yang berbeza. Beritahu mereka dengan tepat apa yang perlu dilakukan seterusnya: Hubungi Kami. Daftar. Dapatkannya sekarang.

Ingat, halaman pendaratan yang sah adalah mengenai meletakkan pelanggan terlebih dahulu. Pada tahun 2017, terdapat banyak peluang untuk Realtors bersedia untuk mengambil pendekatan yang unik untuk halaman pendaratan hartanah. Oleh itu, berasa bebas untuk melampaui standard dan bersenang-senang dengannya. Selagi anda meletakkan pelanggan anda terlebih dahulu, anda pasti akan menang Source .

December 22, 2017