Back to Question Center
0

Adakah saya memerlukan SEO untuk pemasaran kesihatan?

1 answers:

Itulah soalan yang betul. Sebagai pengendalian SEO yang tepat untuk pemasaran penjagaan kesihatan adalah isu yang sangat penting. Sebenarnya, kebanyakan setiap amalan penjagaan kesihatan harus bergerak cara pembangunan, disertai dengan strategi yang betul pengoptimuman enjin carian yang akan datang dari tangan.

Masalahnya ialah bahagian besar pelanggan potensial anda akan lebih cenderung untuk mencari apa sahaja perkhidmatan perubatan yang mereka perlukan, terus dari senarai halaman hasil enjin carian Google (SERP). Itulah sebabnya SEO untuk jenis perniagaan ini adalah kepentingan penting, dalam keadaan apa pun. Oleh itu, mari kita lihat dengan ringkas beberapa kelebihan yang paling penting yang anda akan mempunyai dengan strategi yang betul pengoptimuman enjin carian.

seo for

Dapatkan lebih dekat dengan pilihan akhir pelanggan berpotensi anda

Pertama sekali, anda memerlukan SEO untuk memasukkan senarai utama pertimbangan yang diambil oleh kebanyakan pelanggan sasaran sebelum membuat pilihan terakhir. Maksud saya bahawa dalam dunia digital moden hari ini, ia telah menjadi kes yang standard apabila lebih separuh daripada semua pengguna (berdasarkan kaji selidik dalam talian baru-baru ini) sedang melakukan pencarian mereka untuk penyedia penjagaan kesihatan tanpa sebarang taklimat sebelumnya, atau pendedahan kepada beberapa mungkin pilihan yang sesuai. Akibatnya, anda akan memerlukan SEO untuk perniagaan anda, dalam apa jua keadaan, hanya untuk dipaparkan di antara hasil carian teratas-10. Jika tidak, anda akan gagal untuk mendapatkan aliran pesakit yang stabil.

Mewujudkan sambungan langsung dengan penonton sasaran anda

Menggunakan SEO untuk mendapatkan peluang yang lebih baik untuk ditemui di Google atau carian Yahoo kini merupakan cara yang paling berkesan untuk ditangani dengan niche pasaran sasaran anda, memandangkan perkhidmatan perubatan atau penyelesaian penjagaan kesihatan adalah relevan, i. e. , memenuhi keperluan sebenar pengguna langsung. Memandangkan membuat pilihan yang tepat untuk mana-mana perkhidmatan perubatan, kini semakin ramai orang menggunakan carian Google untuk bantuan. Ingatlah bahawa carian sehari-hari dengan Google baru-baru ini telah menggantikan sebarang tindakan sekolah lama yang lalu seperti pergi ke mana-mana direktori yang dicetak atau, sebagai contoh, menggunakan halaman kuning untuk mencari pembekal khidmat yang betul dekat. Itulah sebabnya mengapa setiap amalan penjagaan kesihatan kini perlu didorong dengan pendekatan pemasaran moden, dalam kes kami dengan SEO untuk mewujudkan sambungan langsung antara pembekal perkhidmatan dan penonton sasaran pesakit yang berpotensi. Tawarkan pesakit dengan tepat apa yang mereka perlukan

Ia datang tanpa mengatakan bahawa pengguna dalam talian yang mencari perkhidmatan perubatan tertentu atau penyelesaian penjagaan kesihatan yang tepat akan membuat yang sangat baik

seo for medical website permintaan carian yang pasti dan jelas. Oleh itu, amalan anda telah mendapat peluang yang lebih baik untuk ditunjukkan tepat untuk kata kunci anda perkhidmatan perubatan anda adalah yang paling relevan. Sebagai contoh, pengguna yang memerlukan doktor gigi lebih cenderung memberikan permintaan penuh, mengisi bar carian dengan pertanyaan penerangan yang panjang, seperti "pergigian anak-anak di Manhattan," atau frasa panjang ekor yang sangat spesifik seperti itu. Itulah sebabnya menggunakan SEO untuk perbualan yang lebih tepat yang disasarkan dapat menjimatkan banyak masa, tanpa melabur terlalu banyak wang. Oleh itu, anda memerlukan pengoptimuman tempatan yang tepat untuk amalan penjagaan kesihatan anda, dalam mana-mana hal, semata-mata untuk mempunyai lebih ramai pelanggan berpotensi meneruskan pelantikan secara langsung dari hasil carian setempat Google Source .

December 22, 2017