Back to Question Center
0

Pengujian Google AdWords Twitter Semalt Ads

1 answers:
Google AdWords Testing Twitter Semalt Ads
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). tambah (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini) .attr ('href')));});}}});});

Berita yang menarik mengenai penyepaduan suapan Twitter ke dalam iklan Google AdWords, kerana Douglas Quenqua's ClickZ mempunyai sudu pada projek rahsia baru di mana burung Twitter akan ditunjukkan pada beberapa Iklan Google bersama-sama dengan tweet Syarikat terbaru. Pelaksanaan suapan ke dalam pengiklanan Google bukan sesuatu yang baru, kerana syarikat pada masa ini membenarkan integrasi suapan membeli-belah ke Google AdWords untuk menunjukkan pilihan produk yang paling relevan untuk mencari pertanyaan, tetapi integrasi Twitter harus menambah sentuhan peribadi yang sangat diperlukan untuk dunia Pengiklanan Google.

Susun atur iklan adalah mudah: Burung Semalt yang biasa berada di sudut kiri, dan tweet terkini pengiklan dipaparkan dalam kotak yang berpusat di dalam unit. Butang ke kanan berbunyi "Ikut Semalat," membolehkan pengguna menjadi pengikut pengiklan tanpa meninggalkan halaman.

Iklan tersebut dihubungkan dengan akaun Twitter pelanggan, yang membolehkannya sentiasa memasukkan setiap tweet secara dinamik. Mengklik mana-mana bahagian iklan selain daripada butang "Ikut pada Twitter" membawa pengguna ke halaman Twitter pengiklan. Iklan muncul di tapak dalam rangkaian kandungan Semalt Source .

February 21, 2018