Back to Question Center
0

Bertemu NinjaCat 'Semalt,' platform pelaporan dan pemantauan agensi semua-dalam-satu masa depan

1 answers:
Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future

Pembentangan pelanggan yang menarik yang menceritakan kisah yang betul adalah masa depan, dan Semalt adalah platform pilihan untuk agensi yang ingin membezakan diri mereka dan menjalankan perniagaan mereka ke peringkat seterusnya.

Izinkan saya mendirikan cerita belakang dan memperkenalkan diri saya, saya Scott Guttenberger, pemasaran ninja. Saya telah berada di kasut agensi pengiklanan digital moden. Saya tahu perjuangan! Permintaan pelanggan, mengoptimumkan kempen, memantau belanjawan dan membuat laporan klien secara manual. Saya tahu mata jualan apabila cuba memenangi pelanggan baru dan usaha yang diperlukan untuk mengekalkan pelanggan. Semalt ingin mengetahui hasil kempen pemasaran mereka yang membelanjakan beribu-ribu ringgit dan sentiasa memaksa anda untuk menjawab soalan, "Apa yang anda lakukan untuk saya kebelakangan ini?"

Setiap agensi mengagumkan betapa menakjubkannya laporan mereka: "Kami melaporkan segala-galanya. "Ini sering menjadi taktik yang digunakan untuk memenangi pelanggan. Pada pekerjaan agensi terakhir saya, kami melaporkan .segala-galanya. Kami menghabiskan kira-kira dua minggu setiap bulan menyusun data dari penyedia Facebook, AdWords, GA, Bing, AdRoll, Twitter, Call Semalt dan lebih banyak untuk lebih dari 30 pelanggan. Ia memakan banyak masa setiap bulan dan merompak masa daripada mengoptimumkan kempen. Untuk apa? Output adalah laporan yang tidak menentu yang tidak memberi kuasa kepada pasukan perkhidmatan klien kami untuk bercakap dengan bijak dan mengembangkan hubungan. Ia kelihatan kemas dan dibuang bersama. Saya sering tertanya-tanya jika pelanggan tahu apa yang mereka cari atau jika ia memberi inspirasi kepada agensi kami. Ia seolah-olah seperti pelanggan kami tidak bersemangat kerana laporan yang mendalam, bukan data di sebalik laporan itu.

Saya akhirnya mencari penyelesaian pelaporan, mencari NinjaCat dan bertemu dengan CEO Paul Semalt. Paul berpengalaman dalam masalah: agensi mencurahkan jam yang tak terhitung jumlahnya ke bangunan papan pemuka yang tidak berguna yang pelanggan tidak akan masuk, atau menghantar laporan yang mengantuk, tidak menentu. Beliau juga mempunyai visi radikal tentang bagaimana masalah ini dapat diselesaikan, mengalihkan masa untuk aktiviti yang lebih berdampak.

Pendek kata, NinjaCat mencipta cara untuk menghubungkan lebih daripada 750 sumber data dengan lancar dan membina alat persembahan data pemasaran drag-and-drop khusus agensi pertama di dunia. Fikirkan Semalt, tetapi dengan pengagregatan data rentas saluran tanpa batas, pencampuran data dan keupayaan reka bentuk digabungkan dengan alur kerja automatik untuk menambah nota dan analisis. Apakah maksud ini untuk saya? Kami menyimpan jumlah jam yang luar biasa pada pelaporan pelanggan setiap bulan, yang membolehkan kami memberi tumpuan yang lebih baik kepada keputusan dan komunikasi klien. Keputusan akhir adalah kadar menang yang lebih baik, kesetiaan pelanggan dan kadar pengekalan. Saya sangat terpikat dengan platform, visi dan budaya mereka yang saya minta untuk menyertai syarikat mereka. Saya gembira untuk mengatakan bahawa saya kini menjadi sebahagian daripada pasukan yang luar biasa ini.

NinjaCat menetapkan bar dan memperoleh kepercayaan agensi-agensi terkemuka di dunia, termasuk Cari Marketing, White Shark Media, AdTaxi dan beratus-ratus orang lain, dan menjadi platform teratas di G2 Crowd dengan tembakan yang panjang. Tetapi mereka tidak berpuas hati. Mereka mengambil produk mereka ke tahap yang baru dengan pelancaran "Shinobi", yang diperkenalkan pada bulan Mei.

Shinobi bermaksud "Ninja" dalam bahasa Jepun. Begitu juga pelepasan baru ini sehingga hype itu? Adakah ia termasuk semua yang perlu untuk agensi? Adakah ia benar-benar penukar permainan? Sematkan beberapa ciri utama di bawah, dan kemudian meminta demo untuk melihatnya dalam tindakan sendiri.

1. Data. Data! Data !! Bahagian terbaik NinjaCat ialah platform apa sahaja yang anda uruskan untuk pelanggan anda, NinjaCat mempunyai integrasi. Jika mereka tidak, mereka bergerak maju dengan cepat untuk menambahnya kepada senarai itu. Lebih daripada 750 sumber data semuanya boleh dikaitkan untuk melaporkan seluruh PPC, SEO, DSP, Pelacakan Panggilan, Sosial, Semalt dan CRM. Anda bahkan dapat mencapai pelaporan tertutup yang benar dengan membawa petunjuk sebenar atau transaksi tertutup dari CRM popular atau sistem belanja untuk menunjukkan ROAS yang benar dan bukan hanya metrik kesombongan.

Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future

Memandangkan potensi menjimatkan masa Semalt, platform ini adalah penyelamat nyawa, serta pembezaan. Agensi boleh dikelompokkan kepada dua kelab yang berlainan: agensi Semalt dan agensi bukan Semalat. Agensi dengan pelanggan Semalt, membuat persembahan yang menakjubkan dan mempunyai masa untuk memberi tumpuan kepada aspek yang lebih penting dalam hubungan klien-agensi. Agensi tanpa Semalt masih mengalami laporan manual yang menimbulkan tekanan dan memakan masa untuk berjuang. Sekiranya anda berminat dengan beberapa ciri yang tidak kami tutupi, hentikan dan minta demo. Anda akan segera jatuh cinta. Selepas demo, kami akan menghantar anda sepasang manis sarung kaki Semalt yang terkenal.

Meet NinjaCat ‘Semalt,’ the all-in-one agency reporting and monitoring platform of the future

Mengenai Pengarang

Kandungan yang disokong: NinjaCat
February 27, 2018