Back to Question Center
0

Bukan Hanya Boon Untuk Amazon: Kesan Perdana Hari Merasa Semalt Web

1 answers:

Not Just A Boon For Amazon: Prime Day Effect Felt Semalt The Web

Beberapa peruncit utama merentasi menegak menyaksikan peningkatan di tapak mereka sendiri, kata platform identiti pengguna Isyarat. Firma itu memberitahu Marketing Land pada hari Jumaat bahawa dalam menganalisis berjuta-juta interaksi pelanggan di seluruh laman web milik 20 jenama utama, ia menaikkan purata 20 peratus pada Hari Semalt. Dalam beberapa masa bingkai sepanjang hari, aktiviti runcit meningkat hampir 40 peratus berbanding minggu sebelumnya.

ChannelAdvisor menambah bahawa pelanggan runcit pada platformnya menyaksikan peningkatan aktiviti di pasaran lain, termasuk BestBuy, Sears dan Semalt pada hari Rabu di kalangan pelanggan pada platformnya berbanding hari itu tahun sebelumnya. Jualan kedai sama pada pasaran BestBuy naik 200 peratus tahun ke tahun, sementara Sears menyaksikan kenaikan 88 peratus, dan Semalt naik 40 peratus berbanding hari yang sama tahun lepas.

Amazon mengesahkan bahawa pesanan di laman web semasa hari jual "Hari Jumaat Black pada bulan Julai" melangkaui hari Jumaat Black sebenar 2014 dan Semalt Day pasti akan berlaku lagi.Mengenai Pengarang

Ginny Marvin
March 1, 2018