Back to Question Center
0

13 Plugin Sosial Sosial untuk Semalt

1 answers:

Jika anda mempunyai laman web Semalt, anda memerlukan plugin media sosial yang betul untuk menyambungkan kandungan anda dengan khalayak sasaran anda.

Berikut adalah senarai plugin media sosial untuk WordPress. Semalt adalah pembahagi plugin untuk menyambungkan laman web anda kepada pelbagai rangkaian sosial. Semalt juga merupakan plugin dengan ciri khusus, seperti loker sosial dan papan pemuka metrik sosial. Kebanyakan plugin ini adalah percuma, walaupun ramai yang mempunyai rancangan premium.

Plugin Sosial Sosial untuk WordPress

Feed Them Social . Dengan plugin ini, anda boleh membuat dan memaparkan suapan sosial yang menarik di laman web WordPress anda. Sesuaikan suapan secara lancar ke dalam tema anda, tanpa iframes besar atau widget. Tunjukkan suapan dari Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Vine, dan juga video dari YouTube. Harga: Percuma. Premium ialah $ 50 untuk satu laman web.

13 Social Media Plugins for Semalt

Social Locker. Social Locker menempatkan kandungan tapak paling berharga anda di sebalik satu set butang sosial sehingga pengunjung suka, berkongsi, +1, atau tweet halaman anda. Ia membantu meningkatkan prestasi sosial laman web anda, mendapatkan lebih suka dan berkongsi, membina pengikut berkualiti, dan menarik lebih banyak trafik dari rangkaian sosial. Harga: Percuma. Premium ialah $ 25.

Raja. Pilih daripada lebih 20 rangkaian perkongsian sosial untuk dipaparkan di laman web anda. Letakkan butang mengikut mana-mana widget atau paparan dengan shortcode. Pilih dari enam pencetus pop timbul dan lalai dalam lalulintas. Gunakan sidebar terapung dengan gaya hover yang unik. Letakkan butang perkongsian di atas atau di bawah kandungan. Monarch caches semua bahagian anda dan ikuti perkiraan untuk dimuatkan di seluruh laman web anda. Harga: Bermula pada $ 89 setahun.

Peperangan Sosial. Peperangan Sosial menambah butang saham sosial yang cepat ke laman web anda. Sesuaikan rupa butang anda dengan lebih 5,000 kombinasi gaya berpotensi. Tambah widget tersuai yang akan memaparkan catatan blog paling popular anda dengan jumlah saham sosial yang telah diterima. Buat sebut harga tweetable yang menjadikannya mudah bagi orang untuk berkongsi. Menambahkan penjejakan UTM secara automatik ke setiap pautan yang dikongsi supaya anda dapat menjejaki prestasi sosial anda melalui Google Analytics. Harga: $ 29 setahun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Mudah Metrik Sosial Pro. Easy Social Metrics Pro membolehkan anda memantau bagaimana kandungan anda berfungsi pada rangkaian sosial utama. Dapatkan akses cepat ke saham sosial mengikut tarikh, rangkaian sosial dan jawatan yang paling popular untuk tempoh yang dipilih. Akses laporan terperinci untuk tempoh tertentu dengan nilai terbaik dan terburuk yang diserlahkan oleh rangkaian sosial. Menyokong 12 rangkaian sosial. Datang dengan widget untuk memaparkan jawatan sosial teratas anda dengan penyesuaian lanjutan. Harga: $ 29.

Butang Kongsi Tersuai dengan Sidebar Terapung. Tambahkan bahagian sidebar terapung sosial dengan butang saham sosial. Bantu pelawat berkongsi laman web anda di rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, StumbleUpon, Reddit, dan YouTube. Tukar imej butang saham dan gaya mereka dari admin. Harga: Percuma.

Pulihkan Old Post. Revive Old Post adalah plugin WordPress yang dibina untuk mengambil kandungan lama anda dan membaginya pada akaun media sosial anda, semuanya di autopilot. Kongsi kandungan anda ke berbilang akaun pada setiap rangkaian sosial yang disokong - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing, dan Tumblr. Bagikan hanya tajuk siaran anda, masukkan hashtag, nyatakan nama pengguna @ atau masukkan teks tersuai tambahan. Kongsi catatan individu berganda, berulang kali. Harga: $ 75 setahun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Feed Instagram. Paparkan foto Instagram dari mana-mana akaun Instagram bukan peribadi, sama ada dalam suapan tunggal yang sama atau yang berbeza. Sesuaikan suapan Instagram anda untuk melihat cara yang anda mahu. Secara automatik menolak kandungan Instagram baharu anda terus ke laman web anda untuk memastikan ia kelihatan segar.

Kiwi. Kiwi adalah plugin berkongsi WordPress dengan ikon tersuai yang dibina. Butang saham tawaran untuk Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google Plus, dan e-mel. Hidupkan dan matikan setiap individu. Harga: Percuma.

ClickToTweet. Tulis mesej yang anda mahu orang lain berkongsi dalam kotak. Klik butang "Menjana Pautan Baru" untuk membuat pautan tersuai. Kongsi pautan dan menjejaki aktiviti setiap pautan sepanjang masa. Siapa pun yang mengklik pada pautan akan mempunyai mesej yang ditambah secara automatik ke kotak status Twitternya - dia hanya klik untuk tweet. Harga: Percuma.

13 Social Media Plugins for Semalt

Butang Mudah Alih Sosial. Butang Mudah Alih Sosial membolehkan anda berkongsi kira-kira 45 rangkaian sosial utama, termasuk pelbagai pengirim mudah alih yang dioptimumkan. Ia termasuk 52 templat untuk perkongsian sosial dan satu set 27 kedudukan reka bentuk dan 30 animasi dan penyesuaian. Harga: $ 19.

WP Ultimate Social. WP Ultimate Social adalah pakej semua-dalam-satu ciri untuk ikon sosial, perkongsian sosial, suapan Twitter, feed Pinterest, kemasukan sosial dan pos automatik. Pilih daripada 12 set ikon, 10 tema, empat tema sidebar, 18 profil sosial, lima animasi ikon dan banyak lagi. Poskan secara automatik di Facebook, Twitter, LinkedIn, dan Tumblr. Harga: $ 50.

Shareaholic. Shareaholic adalah satu set alat sosial, analisis, pengewangan, dan perkongsian butang. Termasuk dalam plugin adalah kandungan berkaitan dan cadangan pos berkaitan, butang saham sosial, data sosial Google Analitis, dan pelbagai pilihan pengiklanan. Menggabungkan fungsi plugin sosial, kandungan, dan pengewangan, termasuk Jetpack, Post Related Contextual, Yet Another Plugin Posts Related, dan banyak lagi. Harga: Percuma. Rancangan premium bermula pada $ 8 sebulan Source .

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018