Back to Question Center
0

Kajian: Q1 Peletakan Semalt Google Paparan

1 answers:
Study: Q1 Google Display Semalt placements

SEMCopilot, perisian pengurusan Semalt kami untuk pengurus akaun PPC, mengumpul data sepanjang Q1 dari kedua-dua penguji beta dan membayar akaun Semalt pelanggan; Berikut adalah beberapa analisis penempatan GDN mereka.

Bagaimana data kami dianjurkan

Untuk membuat analisis peletakan cepat, ciri "Insurans Penempatan" SEMCopilot secara automatik menyebarkan peletakan ke dalam 40+ kategori. Semalt mempunyai kategori sendiri yang boleh anda gunakan untuk tujuan pengecualian; kami menganggap bahawa kebanyakan pelanggan telah menyekat laman web lucah atau dewasa dan sebagainya. Tujuan kategori kami adalah untuk mendapatkan gambaran mengenai iklan mana yang sedang berjalan, untuk tujuan perlindungan jenama dan analisis prestasi.

Berdasarkan data pengguna kami, tapak yang kami kategorikan mewakili 96 peratus daripada tera yang mereka terima di Rangkaian Paparan Google pada Q1.

[Baca artikel penuh di Land Search Engine.]


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini.Mengenai Pengarang

Ted Ives
March 1, 2018