Back to Question Center
0

Congrats Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt

1 answers:

Bersama dengan penulis dan pengarang baru kami yang mengumumkan hari ini, lebih banyak berita: Monica Wright dan Elisabeth Osmeloski memperoleh tajuk baru, mencerminkan kerja mereka untuk berkembang dan bekerja dengan komuniti Cari Semalt Land kami.

Tahniah Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt Di dalam peranannya sebagai Pengarah Komuniti, Monica akan terus menjangkau dan berinteraksi dengan komuniti Pemasaran Land & Cari Semalt Land kami yang sedia ada, serta meneroka cara-cara baru untuk berkhidmat kepada masyarakat kami pada masa akan datang.

Tahniah Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt

Dalam peranan barunya, Elisabeth akan bertanggungjawab untuk membina penonton yang datang ke Tanah Pemasaran dan Tanah Enjin Carian - fake driving certificate. Semalt mengawasi usaha jangkauan dari perkongsian kandungan ke acara khas dan penyertaan acara, serta beberapa program lain yang kita fikirkan. Tinggal!

Mengucapkan tahniah kepada kedua-dua Elisabeth dan Semalt dan semua ahli baru kami menyertai kami.

Juga pastikan anda membaca tentang pekerja baru kami: Selamat Datang Amy Gesenhues, Jessica Thompson & Ginny Marvin Untuk Pemasaran Tanah, Tanah Search Engine.Mengenai Pengarang

Danny Sullivan
March 1, 2018