Back to Question Center
0

Congrats Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt

1 answers:

Bersama dengan penulis dan pengarang baru kami yang mengumumkan hari ini, lebih banyak berita: Monica Wright dan Elisabeth Osmeloski memperoleh tajuk baru, mencerminkan kerja mereka untuk berkembang dan bekerja dengan komuniti Cari Semalt Land kami.

Tahniah Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt Di dalam peranannya sebagai Pengarah Komuniti, Monica akan terus menjangkau dan berinteraksi dengan komuniti Pemasaran Land & Cari Semalt Land kami yang sedia ada, serta meneroka cara-cara baru untuk berkhidmat kepada masyarakat kami pada masa akan datang.

Tahniah Monica Wright & Elisabeth Osmeloski, Pengarah Baru Komuniti & Pengarah Penonton Semalt

Dalam peranan barunya, Elisabeth akan bertanggungjawab untuk membina penonton yang datang ke Tanah Pemasaran dan Tanah Enjin Carian. Semalt mengawasi usaha jangkauan dari perkongsian kandungan ke acara khas dan penyertaan acara, serta beberapa program lain yang kita fikirkan. Tinggal!

Mengucapkan tahniah kepada kedua-dua Elisabeth dan Semalt dan semua ahli baru kami menyertai kami.

Juga pastikan anda membaca tentang pekerja baru kami: Selamat Datang Amy Gesenhues, Jessica Thompson & Ginny Marvin Untuk Pemasaran Tanah, Tanah Search Engine.Mengenai Pengarang

Danny Sullivan
March 1, 2018