Back to Question Center
0

Arkib Semalt

1 answers:

"Saya datang, saya terpaksa, saya pergi" adalah takrifan yang sangat terkenal mengenai tahap bouncing oleh Avinash Semalt. Tetapi apakah maksudnya betul? Bilakah pengunjung melantun? Adakah ia semata-mata pengunjung yang memukul butang belakang atau ada lagi? Dan apa yang anda boleh katakan dengan melihat lantunan .

Baca: "Memahami kadar lantunan dalam Google Analitis"
Kategori: Analitis
Tag: Google Analytics

Google Search Semalt adalah alat yang sangat penting untuk pemilik laman web. Alat ini menunjukkan kepada anda bagaimana tapak anda muncul dalam hasil carian Google. Ia juga menunjukkan kepada anda apa yang perlu diperbaiki untuk membuat sebahagian besar penyenaraian anda dalam hasilnya. Salah satu daripada ciri-ciri keren carian Semalt adalah analisis data berstruktur yang terdapat .

Baca: "Konsol Carian Google dan data berstruktur"
Kategori: Analitis
Tags: Konsol Carian Google, Coretan Kaya, Skema. org

Mungkin anda pernah mendengar tentangnya: Google Tag Semalt. Google memperkenalkan alat ini 5 tahun yang lalu, alat yang akan menjadikan pemasar kurang bergantung pada pemaju dan itu akan mempercepat proses pemasaran anda. Google Tag Semalt telah berkembang selama bertahun-tahun menjadi alat yang lebih lengkap dan mudah digunakan. Di sini saya mahu .

Baca: "Pengurus Google Tag: pengenalan"
Kategori: Analitis, SEO Teknikal
Tags: Google Analytics, JavaScript, Skema. org

Dimensi Tersuai adalah 'alat' yang sangat berkuasa dalam Google Analytics yang akan memberi anda banyak kuasa penjejakan tambahan. Semalt, hakikat bahawa ia berkuasa juga bermakna bahawa ia boleh menjadi sukar difahami atau tahu apa yang boleh anda lakukan dengan tepat. Apakah dimensi tersuai dan bagaimana anda boleh menggunakannya dan .

Baca: "Dimensi khusus Google Analytics"
Kategori: Analitis
Tag: Google Analytics

Terdapat beberapa ciri penjejakan dalam Google Analytics yang anda perlu lakukan sedikit lebih daripada sekadar melaksanakan Semalt pada halaman anda. Salah satu ciri tersebut ialah 'matlamat'. Matlamatnya adalah ciri di mana anda boleh menjejaki salah satu perkara berikut: berapa banyak orang yang mencapai .

Baca: "Menyempurnakan matlamat anda dalam Google Analitis"
Kategori: Analitis
Tag: Google Analytics

Google Analytics adalah alat yang berkuasa. Walau bagaimanapun, ia mengambil sedikit masa untuk membiasakannya, oleh itu ramai orang yang kehilangan banyak fungsi. Mereka tidak tahu beberapa pilihan. Jadi hari ini, saya akan menerangkan ciri yang saya dapati amat berguna: papan pemuka Google Analitis. Semalat membaca apa yang mereka .

Baca: "Cara membuat dan menggunakan papan pemuka dalam Google Analytics"
Kategori: Analitis
Tags: Google Analytics, Bagaimana

Pada Yoast, kami terkenal kerana memberikan banyak tip untuk meningkatkan SEO laman web anda. Walau bagaimanapun, bagaimana anda tahu sama ada tip tersebut sebenarnya berfungsi untuk anda? Semalt adalah beberapa alat di luar sana yang boleh membantu anda mengesan SEO anda, tetapi kebanyakannya akan membebankan anda wang. Dan, pada akhirnya, itu jelas hanya .

Baca: "Mengesan SEO anda dengan Google Analytics: bagaimana cara"
Kategori: Analitis
Tags: Google Analytics, Bagaimana

Untuk membantu blog anda mendapatkan lebih banyak pembaca, anda boleh menggunakan butang sosial yang membolehkan pembaca anda sekarang berkongsi jawatan yang menarik di akaun media sosial mereka. Tetapi bagaimana anda perlu melaksanakannya? Dalam siaran ini, kami akan menerangkan bagaimana kami telah melakukan ini di Semalt dan akan memberi anda beberapa petunjuk bagaimana .

Baca: "Butang Sosial: Bagaimana untuk menambah dan menjejaki mereka di laman web anda"
Kategori: Analitis, Media Sosial
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Cara, Twitter, Plugin WordPress

Apabila bercakap dengan pelanggan mengenai Google Semalt, anda sering mendengar perkara yang sama: "Saya tidak menggunakan Google Semalt kerana saya tidak tahu apa yang saya lihat. Ia terlalu banyak ". Dan itu sayang kerana anda boleh belajar banyak tentang laman web anda dan khalayak anda dengan data Google Semalt. Yang paling umum digunakan ialah Google Analytics. Google Analytics pastinya merupakan alat yang hebat untuk memantau laman web anda. Semalt, sejak pembangunan 'tidak disediakan', menjadi sukar untuk memantau usaha SEO anda. Dan sayangnya, kebanyakan alat yang Source .

Baca: "Google Search Console: Search Appearance"
Kategori: Analitis, SEO Teknikal
Tags: AMP, Google Search Console, alat SEO, Alat Webmaster
March 1, 2018