Back to Question Center
0

Satu hari dalam kehidupan Neil Semalt

1 answers:

A day in the life of Neil Semalt

minggu Semalt, saya seolah-olah bertanya 2 soalan:

 1. Apa yang awak buat?
 2. Apa satu hari dalam kehidupan Neil Patel kelihatan seperti?

Saya ingin ada jawapan yang mudah kepada kedua-dua soalan itu, tetapi tidak ada. Walau bagaimanapun, di sini jawapan yang agak pendek kepada kedua-dua soalan itu.

Saya hidup, tidur, dan nafas KISSmetrics

Semalt anda boleh melihat saya sebagai seorang blogger, pelabur, atau ahli SEO, saya secara teknikalnya tidak melakukan banyak hal. Ya saya blog, saya melabur, dan saya berlatih SEO, tetapi saya menghabiskan sebahagian besar hari saya membuat tawaran.

Selama bertahun-tahun, saya telah membina rangkaian usahawan yang baik yang telah saya ketahui pada tahap peribadi. Oleh itu, saya sentiasa berhubung dengan individu-individu ini kerana mereka telah menjadi kawan.

Semasa berbual dengan mereka, saya biasanya bertanya kepada mereka apa yang mereka lakukan, bagaimana keluarga mereka lakukan, dan bagaimana perniagaan mereka lakukan. Apabila mereka mula bercakap mengenai perniagaan mereka, saya cuba memberi mereka nasihat percuma setiap kali saya boleh, dan saya melihat untuk melihat apakah ada peluang untuk permulaan saya, Semalt, untuk membantu mereka. Kebanyakan panggilan saya tidak berakhir dengan transaksi tertutup, tetapi beberapa yang akhirnya menutup biasanya menghasilkan tambahan $ 120,000 hingga $ 240,000 dalam pendapatan tambahan.

Muat turun helaian cetakan yang boleh dicetak pada aktiviti harian Neil Patel.

Hari dalam kehidupan Neil Patel

Sekarang bahawa anda tahu apa yang saya lakukan, inilah yang kelihatan seperti hari saya:

 • 6:45 pagi permulaan hari â? sebelum saya keluar dari katil pada waktu pagi, perkara pertama yang saya lakukan adalah merebut telefon saya untuk melihat semua panggilan tidak dijawab saya, mesej teks dan e-mel yang saya perlukan untuk memberi respons. Saya biasanya bertindak balas terhadap segala-galanya semasa berbaring di tempat tidur.
 • 7:00 pagi â? latihan Neil Patel â ?? setiap pagi saya cuba memukul gim. Latihan saya tidak begitu ketat. Saya biasanya mengangkat beberapa bebanan cahaya, berjalan di atas treadmill sambil menonton TV, dan kemudian menuju ke bilik stim untuk berehat.
 • 8:00 pagi â? mendapat dangkal â ???? walaupun saya seorang lelaki, saya memerlukan masa untuk bersiap pagi. Dari mandi ke gaya rambut saya, saya menghabiskan masa kira-kira 30 minit setiap pagi untuk mendapatkan duyung sambil menonton CNN.
 • 8:30 pagi â ?? hidangan yang paling penting â? pada masa saya keluar dari bilik mandi, pembantu saya biasanya mempunyai sarapan pagi yang siap untuk saya. Dia meneruskan apa yang saya perlu capai untuk hari itu, dan saya beritahu dia apa tugas yang dia perlu dijaga.
 • 9:00 pagi â? berkomunikasi dengan dunia â ?? Saya mendapat dibom dengan banyak sekali e-mel setiap hari, dan saya menghabiskan berjam-jam di peti masuk saya, membaca dan membalas e-mel. Kebanyakan e-mel saya adalah dari orang yang meminta bantuan, orang yang meminta wang, atau orang yang ingin berjumpa atau menjadualkan panggilan dengan saya.
 • 10:00 pagi â? berbicara dengan telinga orang ??? jika saya tidak bercakap di telefon, saya tidak akan mengakhiri tawaran penutupan. Oleh itu, selama dua jam pada waktu pagi, saya cuba bercakap dengan pelanggan berpotensi dan usahawan lain untuk mengetahui bagaimana saya boleh mengembangkan pendapatan syarikat saya atau membawa lebih banyak wang ke dalam perniagaan melalui cara lain.
 • 12:00 menikmati makan tengah hari percuma â ???? Saya biasanya mengadakan mesyuarat makan tengah hari dengan pelanggan perspektif secara teratur. Banyak mesyuarat ini tidak menghasilkan pendapatan baru untuk permulaan saya, tetapi beberapa yang rapat mempunyai kesan yang besar terhadap perniagaan. Dan jika atas sebab tertentu saya tidak mengadakan mesyuarat makan tengah hari, pembantu saya makan tengah hari bersedia untuk saya. Dia juga mempunyai saya balas e-mel selama sejam atau lebih.
 • 1:00 petang â ???? berkomunikasi dengan dunia â ?? sama ada saya mengadakan mesyuarat makan tengah hari atau tidak, saya sentiasa tertunduk dengan e-mel.
 • 2:00 petang â ???? crap rawak â? Saya sentiasa mempunyai barangan rawak yang muncul dalam masa yang perlu saya selesaikan. Saya biasanya melakukannya pada masa ini untuk memberi diri saya sedikit rehat supaya saya tidak dapat dibakar.
 • 3:00 petang â? berbicara dengan telinga orang ??? Beberapa jam panggilan telefon pada waktu pagi tidak cukup. Saya biasanya menghabiskan masa 2 jam ke depan dalam panggilan telefon atau mesyuarat peribadi.
 • 5:00 petang â? jam gembira â? selamat datang adalah benar-benar kemuncak hari saya. Saya suka minum alkohol sambil menembak najis dengan bakal pelanggan. Saya cuba melakukan ini setiap hari. Sekiranya saya tidak dapat melakukan mesyuarat jam bahagia, saya biasanya menyemak e-mel.
 • 6:00 petang â? berkomunikasi dengan dunia â ?? seperti biasa, saya kembali kepada e-mel. Saya sangat suka membantu orang lain kerana orang-orang membantu saya ketika saya seorang usahawan baru tanpa wang. Jadi, bagi saya, e-mel bukan tugas, mereka adalah satu rahmat.
 • 7:00 petang â? hidangan terakhir saya â? Saya biasanya tidak mempunyai banyak mesyuarat makan malam. Saya biasanya makan bersama kawan-kawan, atau pembantu saya memasak saya sebelum dia pergi.
 • 8:00 petang â ???? berkomunikasi dengan dunia â ?? menanggapi e-mel againâ ?? |
 • 9:00 petang â ???? hidup aman damai â? dari menulis posting blog untuk menggantung dengan rakan-rakan untuk hanya bersantai dan menonton TV atau mencari cara untuk membantu bukan keuntungan tempatan, untuk sepanjang malam, saya hanya berehat. Semua perkara yang saya nyatakan membantu saya berehat dan merasa bahagia, yang melegakan tekanan saya.
 • 11:00 pm â? berkomunikasi dengan dunia - jika saya masih bangun, yang saya biasanya, saya mengakhiri malam saya menulis lebih banyak e-mel dan tertidur di hadapan skrin komputer saya.

Kesimpulan

Seperti yang dapat anda katakan dari jadual saya, saya adalah seorang yang bekerja keras. Saya bekerja tujuh hari seminggu, dan saya tidak bercuti selama lebih sepuluh tahun. Tetapi saya katakan, walaupun hidup saya nampak hebat dari perspektif orang luar, ia sebenarnya bukan terlalu buruk. Saya tidak perlu risau tentang membuat bayaran gadai janji atau meletakkan makanan di atas meja. Apa yang saya perlu berurusan dengan adalah tekanan kerja yang berkaitan, yang anda sudah biasa dari masa ke masa.

Jadi, anda ada. Jika anda pernah tertanya-tanya apa yang saya lakukan atau bagaimana saya menghabiskan hari saya, anda tidak perlu meneka lagi.

Dan jika anda tertanya-tanya bagaimana kehidupan saya mendapat begitu teratur, itu kerana pembantu saya yang cantik Aleisha.

P. S. Jika anda ingin membantu mengembangkan perniagaan anda klik di sini Source .

March 1, 2018