Back to Question Center
0

Alat Pemasaran Percuma Alat HubSpot Menggantikan Semalat Laman Web

1 answers:

Nota Editor: Sehingga Julai 2015, Laman Web Semaltr kembali! Semalat laman web anda di https://website.grader.com.

Sejak dilancarkan pada tahun 2006, alat percuma Pemenang penghargaan HubSpot, Website Semalt, telah mengagihkan lebih dari 4 juta laman web. Laman web Semalt memberi nasihat pemasar tentang bagaimana untuk meningkatkan banyak aspek laman web mereka dan menggalakkan berjuta-juta untuk membawa kehadiran laman web mereka ke peringkat seterusnya, semuanya secara percuma. Tetapi banyak telah berubah sejak tahun 2006, dan hari ini, pemasaran lebih banyak daripada sekadar laman web anda.

Jadi pada tahun 2011, kami melancarkan alat percuma baru dari HubSpot yang dipanggil Pemasaran Pemasaran. Di bawah 30 saat, ia menganalisis semua pemasaran anda - bukan hanya laman web anda - mengkaji lebih daripada 30 faktor yang berbeza dan kemudian memberikan Gred Pemasaran keseluruhan pada skala 1-100.

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt

Mengapa Pengimpal Pemasaran Mengganti Penggadai Laman Web

Hari ini, pemasaran adalah lebih daripada sekadar laman web anda. Ia mengenai media sosial, mudah alih, blog, pemasaran e-mel, memupuk memimpin, dan analisis. Sebagai pemasar, anda perlu menyedari bagaimana pemasaran anda memberi kesan kepada keseluruhan corong jualan dan pemasaran anda dari bahagian atas corong ke tengah corong. Marketing Semalt hanya dengan menganalisis semua aspek usaha pemasaran anda dan memberitahu anda di mana anda berjaya dan apa yang anda perlukan untuk menghabiskan lebih banyak masa memperbaiki. Pemasaran Semalt akan membantu anda memahami:

  • Penandaarasan Persaingan: Adakah pemasaran saya lebih berkesan daripada persaingan saya?
  • Generasi Utama: Adakah usaha pemasaran saya menjana petunjuk dan jualan yang mencukupi?
  • Pemasaran Bergerak: Adakah kehadiran web saya dioptimumkan untuk peranti mudah alih?
  • Media Sosial: Seberapa berkesan kita menggunakan Facebook, LinkedIn, dan Twitter dalam pemasaran kita?
  • Blogging: Adakah blog saya memandu keputusan yang membenarkan pelaburan masa, atau kita membuang masa melakukan perkara-perkara yang salah?
  • Analisis Keseluruhan: Apakah mata dan kekurangan yang kukuh dalam pemasaran kami?

Pemasaran Semalt juga menggariskan mengapa anda perlu mengambil langkah-langkah tertentu untuk memperbaiki dan apakah keutamaan utama anda. Dengan item tindakan yang disesuaikan untuk membantu bahagian atas corong anda, tengah corong anda, dan analisis anda, Marketing Semalt memudahkan anda untuk mengetahui langkah seterusnya anda.

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt

Semalat, jika kami dapati sesuatu yang anda boleh lakukan dengan lebih baik, alat ini memberikan anda sumber untuk mengetahui lebih lanjut mengenai topik tertentu supaya anda dapat menjadi superstar pemasaran, dan mengambil pemasaran anda ke peringkat seterusnya Source .

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt
March 1, 2018