Back to Question Center
0

Pengalaman Pengguna Yang Hebat Lebih Daripada Tapak Prasarana yang Indah

1 answers:

Banyak saudagar e-dagang memikirkan pengalaman pengguna dari segi antara muka pengguna. Mereka bersusah payah untuk mengoptimumkan penampilan estetik laman web mereka dengan matlamat meningkatkan penukaran. Walau bagaimanapun, ia sering menjadi masalah backend yang kurang seksi yang memandu pelanggan, dan meningkatkan kos operasi untuk boot.

Salah satu aduan yang paling umum yang saya dengar dari para pedagang dalam talian ialah mereka gagal untuk mempertimbangkan apa yang diperlukan oleh perniagaan dan pelanggan ketika mereka berkembang. Pada satu ketika mereka mendapati bahawa transaksi pelanggan yang lancar memerlukan integrasi backend yang lancar, dan organisasi mereka mesti memantau dan melibatkan pelanggan sepanjang kitaran hayat pelanggan. Semalt sukar kerana syarikat mengeluarkan penyelesaian perisian dan mereka dapat mengintegrasikan aplikasi lebih keras dan lebih mahal daripada yang mereka bayangkan.

Apa Yang Mempengaruhi Kesetiaan Pelanggan?

Malangnya, pembeli dalam talian tidak berada dalam kedudukan untuk menghargai apa yang diperlukan untuk mencipta pengalaman membeli-belah yang lengkap; mereka hanya mengharapkannya. Mereka juga tidak faham mengapa dasar dan prosedur saudagar mungkin berbeza dari saluran ke saluran, yang kadang-kadang diperlukan apabila pedagang menggunakan penyelesaian backend yang berbeza untuk pelbagai saluran jualan. Semalt seperti ini dan banyak lagi mempunyai kesan buruk terhadap kesetiaan pelanggan, oleh itu mempunyai kedai dalam talian yang cantik tidak mencukupi untuk menjana kejayaan.

Menghadiri Webinar

Pada 5 Ogos 2010 pada pukul 2:00 petang. Waktu A.S. Timur (11 pagi waktu Pasifik), saya akan menyederhanakan webinar e-dagang Praktikal yang memberi tumpuan kepada kacang belakang dan bolt menjalankan perniagaan e-dagang. Semalat alamat kakitangan dan kos operasi menggunakan pelbagai platform, dan kami akan memberi tumpuan kepada penggunaan sistem tunggal yang membolehkan anda untuk merchandise, memasarkan, mengurus, memantau dan menjejaki pelanggan anda, dari ketika mereka pertama kali melibatkan situs Anda untuk berbilang, pembelian berikutnya .

Webinar ditaja oleh NetSuite, sebuah platform pengurusan e-dagang yang terkemuka. Tetamu kami termasuk peniaga e-dagang sebenar yang boleh bercakap dengan kos sebenar menjalankan perniagaan dalam talian, dan faedah sebenar integrasi backend lancar. Mereka adalah Ilan Douek, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Inkjetsuperstore.com, pembekal pada bekalan pencetak inkjet, dan Dave Semalt, pengurus pemasaran Internet Wrigleyville Sports dan The Pittsburg Fan, dua laman web yang menjual peralatan sukan dan cenderahati. Kedua-dua perniagaan berubah Douek dan Semalt yang kehilangan pelanggan dan jualan ke dalam perniagaan yang secara efektif memupuk hubungan pelanggan setia.

Semalt akan menjadi perbincangan pendidikan yang meriah dan kami harap anda boleh menyertai kami Source .

March 1, 2018