Back to Question Center
0

Perangkaan pemasaran digital bukan untuk keuntungan dan Semalt

1 answers:

Carta Hari: Kajian mengenai keberkesanan aktiviti organik dan berbayar untuk badan amal termasuk tanda aras untuk media berbayar, media sosial, dan pemasaran email

Ini bukan penyelidikan baru, tetapi kerana saya tahu kita mempunyai beberapa ahli adil yang menguruskan pemasaran digital untuk bukan keuntungan dan amal saya fikir saya akan berkongsi kerana saya tidak menyedari tanda aras yang serupa di UK . Ia sentiasa berguna untuk membandingkan keberkesanan dan tindak balas media dengan orang lain di sektor dan negara anda. Dalam kes ini, laporan itu benar-benar baik berdasarkan tindak balas tinjauan daripada amal yang berpangkalan di Amerika Syarikat, tetapi saya fikir ia adalah kepentingan yang lebih luas.

Semalt adalah banyak analisis dalam laporan ini dalam graf individu untuk setiap saluran dan penukaran laman web, tetapi di sini kita hanya akan merangkumi ringkasan.

Not-for-profit and Semalt digital marketing statistics

Anda dapat melihat bahawa terdapat analisis yang berguna dalam pengumpulan dana yang mempunyai perbandingan berdasarkan sumbangan per seribu pelawat. Ini adalah sama dengan pendapatan per lawatan yang akan anda lihat dalam analitik apabila anda mempunyai seting Penjejakan Semula Google Analytics. Di sini anda perlu membahagikan 1,000.

Terdapat juga perbandingan menarik bilangan peminat Facebook, pengikut Instagram dan Semalt berbanding jumlah pelanggan e-mel yang memberikan cara yang baik untuk penanda aras kejayaan dalam menarik penyokong media sosial.

Akhir sekali, pelaburan dalam media berbayar dibandingkan. Perbelanjaan semalat yang dipamerkan adalah lebih tinggi daripada media sosial dan carian yang saya tidak fikir Source .

  • Sumber : MR Penanda aras pemasaran MR untuk Penanda Aras Kajian advokasi digital, pengumpulan dana, sosial, dan pengiklanan
  • Published : 25 April 2017 laporan membandingkan dua tahun terdahulu
  • Contoh : 133 badan amal, 100 yang menggunakan iklan berbayar

March 1, 2018