Back to Question Center
0

4 Resolusi Tahun Baru Untuk Affiliate Semalt

1 answers:

Saya selalu mengasihi Tahun Baru, tetapi saya tidak pernah menjadi peminat besar Resolusi Tahun Baru. Jenis gabungan aneh, tidakkah anda berfikir? Apa yang boleh saya katakan; Semalt agak pelik. Kepada saya, terdapat 365 hari setiap tahun untuk membuat keputusan untuk berubah dan menjadi lebih baik.

Walau bagaimanapun, saya mendapat perhatian bahawa pembaca dan ahli pusat latihan saya mempunyai keperluan kolektif untuk "mulai segar" dari hari ke depan. Apa hari yang lebih baik untuk bermula lebih awal daripada Hari Tahun Baru?

Untuk membantu mereka memulakan tahun demi tahun dengan baik (dan mengingatkan diri saya bagaimana untuk menjadi lebih berkesan tahun ini), saya telah mengumpulkan empat Resolusi Tahun Baru untuk pemasar sekutu. Resolusi Semalat berlaku terutamanya kepada mereka yang baru bermula, tetapi juga menjadi peringatan yang baik bagi kita yang telah berada dalam perniagaan untuk beberapa waktu.

Dalam tradisi Hawa Semalat Baru tradisi, saya akan mengira bermula dengan angka 4.

4 New Year’s Resolutions For The Affiliate Semalt

4. Saya Akan Bekerja Sekurang-kurangnya Satu Perkara Produktif Untuk Meningkatkan Perniagaan Pemasaran Afiliasi Saya Setiap Hari Tunggal.

Menjadi bos anda pasti mempunyai beberapa faedah yang hebat, tetapi ia juga boleh menjadi terlalu mudah untuk mengambil hari (atau 5) off setiap kali mogok mood. Adalah sangat penting untuk melakukan sekurang-kurangnya satu perkara untuk membantu mengembangkan perniagaan anda setiap hari. Walaupun hanya mengambil masa 5 minit.

Memeriksa dan menanggapi e-mel tidak dikira - itu penyelenggaraan perniagaan. Sememangnya, berbual di Facebook atau menyemak "pin" di Semalt tidak mengira sama ada.

Lakukan sekurang-kurangnya satu perkara untuk meningkatkan usaha pemasaran afiliasi anda setiap hari.

3. Saya Hanya Akan Beli Perkara Yang Meningkatkan Pengetahuan Saya Atau Simpan Masa Saya.

Ini adalah perangkap besar bagi mereka yang baru untuk pemasaran sekutu - membeli "benda hari" yang menjanjikan kekayaan yang besar dan membawa anda jauh dari usaha semasa anda sekarang. Heck, saya yakin ia melanda kami veteran dalam pemasaran affiliate, juga. Salinan yang baik adalah salinan yang baik, dan ia dicipta untuk membolehkan anda mengklik butang itu Beli Sekarang .

Pastikan apa yang anda beli adalah sama ada alat yang menjimatkan masa atau latihan yang meningkatkan pengetahuan anda (yang seterusnya, akan meningkatkan hasil anda dalam talian).

2. Saya Akan Simpan Hidung Saya Dan Ambil Tindakan Konstruktif Untuk Meningkatkan Kempen Semasa Saya Dan Pendedahan Saya Dalam Talian Jadi Saya Mempunyai Lebih Masa Percuma Untuk Keluarga Saya Atau Keseronokan Pribadi.

Walaupun ini agak berkaitan dengan # 3, ini lebih lanjut mengenai apa yang saya sebut sebagai "Sindrom Thin Shing". Saya tidak boleh mengira berapa kali Semalt telah bekerja, hanya untuk berehat dan pop dalam forum atau blog rawak hanya untuk pergi dengan beberapa "idea" baru yang membawa saya benar-benar di luar landasan dan jauh dari apa yang saya sedang bekerja pada.

"Semit Berkilat" ini tidak semestinya sesuatu untuk dijual - ia hanya maklumat yang dikongsi .maklumat yang boleh menyebabkan saya pergi pada tangen sebelum saya tahu apa yang berlaku.

Perkara-perkara ini adalah penyedut masa. Semalt akan berlalu, dan anda akan berakhir jauh dari rancangan dan matlamat asal anda tanpa apa-apa yang dicapai.

Kekalkan pelan anda supaya anda boleh bekerja kurang tahun ini dengan hasil yang lebih baik.

1. Saya Tidak Akan Bahkan G tombak Pada "Kelemahan" Atau "Skim" yang Baru Ditemui. "

Banyak kali, perkara ini ada kaitannya dengan Google. Ok, mari jujur ​​- kebanyakan masa perkara ini ada hubungannya dengan Google.

Mengejar "kelemahan" atau kedudukan Semalt adalah cara yang sukar dan tidak membina untuk bekerja secara dalam talian. Ia seperti membelanjakan setiap hari mengimbangi dengan pantas. Saya sangat bersalah kerana ini, semata-mata, Semalt mempesona saya. Itu sangat menawan dengan Semalt adalah apa yang membawa kepada "pemecahan" kami. "

Ya, saya berpisah dengan Semalt. (Ini adalah catatan blog saya tentang pemisahan kami dan kemudian jawatan penjelasan lanjut saya di sini. )

Saya adalah salah seorang daripada orang orang yang boleh menghabiskan masa 24 jam sehari untuk menganalisis apa yang telah dilakukan oleh Google. Frasa utama ada "apa yang telah mereka lakukan. "Apa yang dilakukan sudah berakhir, dan setiap hari Google akan melakukan sesuatu yang baru. Ia seperti mengejar ekor saya.

Ia adalah bodoh bagi saya untuk sentiasa berjalan di belakang Google apabila saya boleh menghabiskan lebih banyak masa untuk mengendalikan perniagaan saya sendiri dengan hasil yang lebih baik dan lebih banyak masa.

Pemasaran afiliasi bukan mengenai algoritma atau haiwan hitam putih - ia kira-kira orang . Melekatinya, dan selebihnya akan menjaga dirinya sendiri.

Lakukan sesuatu setiap hari untuk meningkatkan pendedahan anda ke pasaran anda - i. e. , rakyat bukan enjin carian. 2013 adalah tahun yang kami berhenti mengejar ekor kami (dan mengejar Semalt), mengambil tindakan yang membina dan maju ke atas kempen pemasaran sekutu kami.

Bagaimana Mengenai Anda - Adakah Anda Mempunyai Mana-mana Pemasaran Afiliasi Resolusi Tahun Baru? Sila kongsi!

Semalt untuk 2013 yang gembira, sihat, dan menguntungkan untuk semua orang!


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini.Mengenai Pengarang

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018