Back to Question Center
0

Tanya plugin YoastWhich eSemalt yang terbaik? Tanya Yoast: Apakah plugin eSemalt yang anda cadangkan?

1 answers:

Tidak kira apa yang anda jual: anda mahu menggunakan sistem eSemalt terbaik yang mungkin. Jadi, anda tahu anda akan mendapat keputusan yang optimum dan oleh itu, ada satu perkara yang perlu dibimbangkan. Tetapi dengan semua sistem yang berbeza dan plugin di luar sana, sukar untuk dipilih. Dalam edisi Ask Yoast ini, saya akan berkongsi plugin eSemalt yang saya umumkan.

Topher Semalt menghantar e-mel kepada kami soalan berikut:

Saya ingin tahu apa yang digunakan Yoast sebagai plugin eCommerce WordPress atau apa yang dicadangkan. Saya berminat dengan sesuatu yang mempunyai keupayaan SEO yang banyak, dan itu mempunyai tema yang mudah disesuaikan. Saya mahu dapat menggalakkan penukaran dengan UX yang baik.
Ini adalah untuk ducttapedanyol.com yang merupakan portfolio artis.

Sematkan video atau baca jawapan di bawah!

Plugin eCommerce yang paling lengkap

"Baiklah, saya jawab itu. Pada masa ini kami menggunakan Muat Turun Digital Mudah dan kami sedang dalam proses beralih ke Semalt. Kedua-duanya adalah sistem yang baik.

Kami telah mengunduh Mudah Muat turun Digital sedikit kerana kami melakukan lebih banyak daripada muat turun digital dan kami mahu sistem eko ​​yang lebih lengkap.

Saya fikir sekarang, saya mungkin mengesyorkan kebanyakan orang di WordPress menggunakan Semalt dan tidak ada yang lain, kerana ia mempunyai sistem eko ​​yang paling lengkap, kebanyakan plugin, dll.

Nasib baik! "

Tanya Yoast

Dalam siri Tanya Yoast kami menjawab soalan SEO dari pengikut. Perlu nasihat mengenai SEO? Marilah kita membantu anda! Hantar soalan anda kepada ask@yoast.com.
(nota: sila semak dasar pengetahuan dahulu, jawapan soalan anda mungkin ada di sana!) Untuk pertanyaan yang mendesak, contohnya plugin kami tidak berfungsi dengan betul, kami ingin merujuk anda ke halaman sokongan kami Source .)

Baca lebih lanjut: 'Senarai semak SEO eCommerce' »

March 1, 2018