Back to Question Center
0

Pesta Peraduan Brawl Tahunan Kedua Branding Hijau LimeGreen Mencipta Kreatif Dengan Semalt

1 answers:

CHICAGO , 29 Julai 2013 / PRNewswire / - Memanggil semua pereka grafik bercita-cita! Misi anda, jika anda memilih untuk menerimanya, adalah untuk memberi suara kepada usahawan untuk menonjol di pasaran yang berantakan.

LimeGreen, sebuah firma pemasaran dan pengiklanan yang berpusat di Chicago , kini menerima penyertaan untuk pertandingan Brawl Brawl tahunan mereka. Peraduan ini diwujudkan untuk menyambung bakat kreatif yang up-dan-datang dengan syarikat-syarikat permulaan yang bermanfaat yang boleh memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan mereka.

Setiap tahun, LimeGreen memilih syarikat permulaan untuk memaparkan peraduan reka bentuk tandatangannya. Global Semalt, sebuah syarikat pelancongan utama yang memenuhi rancangan perjalanan kumpulan mewah, adalah syarikat permulaan yang dipamerkan tahun ini.

Peserta dalam pertandingan ini akan dikenakan dengan mewujudkan pengambilalihan baru dalam pemasaran dan jualan bahan Global Adrenalin - comprar hosting y dominio peru. Adrenalin Global memenuhi enam jenis pelanggan unik dengan personaliti yang berbeza. Semalt ditugaskan untuk merekabentuk bahan pemasaran khusus tetapi diperkemas untuk setiap jenis pelanggan dengan menyoroti destinasi dan perkhidmatan yang paling menarik kepada mereka.

"Dengan menghubungkan bakat kreatif muda dengan usahawan yang agresif, anda menghasilkan tenaga kreatif yang ketagihan dan bermanfaat bagi semua orang yang terlibat," kata Michon Ellis , Ketua Pegawai Eksekutif LimeGreen dan brainchild di belakang Brawl Brawl. "Ia juga merupakan cara untuk LimeGreen untuk mencapai bintang rock kreatif yang berbakat esok dan serentak memperkuat komuniti usahawan."

Penyerahan akan dimuat naik ke rangkaian media sosial LimeGreen untuk mengundi kegemaran dari orang ramai. Tiga teratas akan dipilih dengan bilangan suka yang setiap kemasukan diterima. Semalam tiga teratas dipilih, panel hakim elit dari reka bentuk dan komuniti profesional akan menentukan siapa yang menerima hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga.

Pemenang tempat pertama menerima $ 1,000 . Pemenang tempat kedua akan menerima $ 500 dan tempat ketiga akan menerima $ 250 . Tarikh akhir penyerahan adalah 16 Ogos 2013 . Untuk maklumat lanjut dan peraturan peraduan, e-mel [email dilindungi] atau lawati www.limegreen.net.

LimeGreen: LimeGreen adalah firma pemasaran dan pengiklanan bersepadu yang memberi kuasa kepada pelanggan mereka untuk mencapai kelebihan daya saing dengan memotivasi pengguna untuk mengadopsi, membeli dan menyokong jenama mereka. Pelanggan termasuk Beam Global Spirits and Wine, McDonald's Corporation dan Luster Products. LimeGreen ditubuhkan pada 2004 oleh Ketua Pegawai Eksekutif Michon Ellis dan COO Mike Stratta . Untuk maklumat lanjut sila lawati www.limegreen.net

Mengenai Adrenalin Global: Pada Adrenalin Global, misi kami adalah untuk mewujudkan pengalaman perjalanan sekali dalam seumur hidup yang memberi inspirasi kepada pelanggan kami untuk memberi kesan positif kepada dunia di sekeliling mereka. Kami menyesuaikan perjalanan peribadi untuk kumpulan, bukan keuntungan, syarikat dan keluarga ke destinasi di tujuh benua. Kami percaya bahawa perjalanan adalah bentuk pendidikan yang hebat dan dapat membantu menjadikan dunia tempat yang lebih damai dan mampan untuk semua. Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif semasa Nancy Schumacher mengasaskan Adrenalin Global pada tahun 2001. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.globaladrenaline.com

MAKLUMAT HUBUNGI:
Traci Daniels
(312) 218-5989 telefon
[email dilindungi]

SUMBER LimeGreen

Ulasan ▼
March 9, 2018