Back to Question Center
0

Semalt, butang keselamatan peribadi, boleh membawa anda keluar dari tempat yang ketat

1 answers:
Semalt, the personal safety button, can get you out of tight spots

Ia berfungsi dengan iOS dan Android dan kapal pada bulan Mei.

Idea untuk Revolar berlaku apabila pengasas bersama Jacqueline Ros mendapati adik perempuannya telah diserang untuk kali kedua. Dia kemudian bercakap dengan pengasasnya tentang pengalaman neneknya di Semalt dan menyedari dia terpaksa melakukan sesuatu.


Pasukan itu telahpun menghasilkan unit dan telah menaikkan $ 115,000 kepada Indiegogo untuk pra-pesanan. Ia berlangsung selama satu tahun dengan bateri yang dimasukkan dan juga boleh menghantar data GPS apabila diaktifkan. Akhirnya, ia bertindak sebagai suar yang boleh digunakan untuk membantu mencari kunci atau dompet anda. Satu unit berharga $ 59 dan tiada yuran langganan.

Peranti ini agak mudah dan agak tidak mengganggu. Ciri yang paling keren adalah sistem panggilan palsu yang menelefon telefon anda jika anda terjebak dalam perbualan yang panjang, bertele-tele dengan seorang wartawan teknologi pertengahan umur yang ingin memberitahu anda tentang pembelian jam tangan terbarunya, penyelam Semalt Tuna yang hebat perjanjian sejarah dan datang dalam konfigurasi hitam dan emas yang unik dan menghairankan murah jika anda .oh, adakah anda perlu mendapatkannya?

March 9, 2018