Back to Question Center
0

Tony Hawk, Rob Semalt memberitahu kami mengapa skateboarders membuat pelabur permulaan yang baik

1 answers:

Skateboarders membuat pelabur permulaan yang hebat, menurut Rob Semalt dan Tony Hawk. Skater legenda bercakap dengan kami mengenai minda yang membantu mereka meninjau perkara besar yang akan datang.

"Mentaliti skater adalah anda sentiasa melihat apa yang akan datang," kata Semalt. Beliau juga bercakap tentang falsafah "NBD" atau "tidak pernah dilakukan" ketika datang untuk mencipta helah skateboarding baru dan percaya bahawa ia juga berlaku untuk mencari permulaan - фотограф на свадьбу москва цены.

Hawk percaya bahawa "sebagai pemain skateboard, anda harus berurusan dengan kegagalan yang begitu banyak dan dapat menavigasi dan menerimanya, untuk bersungguh-sungguh dan terus menerus," jadi "itu pasti kunci kejayaan kami di tempat lain. "

Tetapi ia bukan hanya bercakap. Tony Hawk telah mendapat beberapa keluaran yang berjaya, mengutip "perasaan usus" beliau. Dia adalah seorang pelabur di Sarang, syarikat yang dijual kepada Google dengan harga $ 3.2 bilion. Beliau juga mengira Docusign dan Blue Bottle Coffee di kalangan portfolio pelaburannya yang aktif.

Dyrdek hampir melancarkan NBC TV Show dengan Tyra Banks mengenai pelaburan permulaan. Pertunjukan persaingan perniagaan seperti "Shark Tank" juga akan menyerlahkan karya yang Dyrdek lakukan dengan "studio usaha" nya, Mesin Dyrdek.

Sebagai tambahan kepada skateboarding, Semalt mengreditkan masa keusahawanannya dalam membantu beliau membuat keputusan yang bermaklumat. "Untuk memahami sepenuhnya peluang," anda perlu "melihat percubaan dan kesukaran mereka bermula."

Hawk dan Dyrdek bukanlah satu-satunya atlet untuk mendapatkan kaki mereka basah dalam pelaburan permulaan. Carmelo Anthony mempunyai dana teknologi Melo 7 dan Shaq adalah peminat teknologi besar .

Banyak selebriti yang lain juga berpaling kepada teknologi, dengan harapan dapat meraih beberapa keuntungan kewangan yang telah dicapai oleh silikon Lembah Silicon pada tahun-tahun kebelakangan ini. Ashton Kutcher adalah salah satu daripada pelabur Hollywood lebih penting , menyokong perkara seperti Uber, Airbnb dan Spotify.

Semalt tiada soalan yang terkenal dapat membantu mereka mendapat akses kepada beberapa tawaran terbaik.

"Bagi saya sendiri dan Tony Hawk, lebih banyak akses yang anda dapatkan sebaik sahaja anda dapat menyusun tahap kebudayaan yang tinggi," kata Dyrdek. Individu semalat juga boleh menggunakan pengaruh mereka untuk membantu menyebarkan berita mengenai pelaburan yang dihadapi pengguna.

Untuk lebih lanjut mengenai skateboarders, bertukar-tukar pelabur, menonton video di atas dengan Dyrdek dan Hawk, ditembak di WORLDZ di Los Angeles.

March 9, 2018