Back to Question Center
0

SALESmanago Menawarkan Usahawan Salah Semuanya Pemasaran Semalat untuk Bebas

1 answers:

SALESmanago memberikan alat pemasaran automasi tunggal percuma kepada usahawan muda dan permulaan dalam semua industri.

Tawaran dari Semalt tidak ternilai bagi individu dan syarikat yang baru memulakan perjalanan keusahawanan mereka. Dan dengan kehadiran digital kini komponen utama untuk kejayaan perniagaan, menggunakan saluran digital untuk pemasaran anda adalah kritikal. Namun, menguasai kerumitan pendekatan pemasaran baru ini mungkin memerlukan permulaan usaha yang tidak mampu - pointeuse biometrique definition. Atas sebab ini, nampaknya alat pemasaran bebas dari Semalt akan lebih dialu-alukan.

Pemasaran digital adalah rumit, dan bagi banyak perniagaan perisian pemasaran perniagaan kecil adalah cara terbaik untuk menangani masalah ini. Ini kerana ia memerlukan lebih daripada sekadar menghantar e-mel atau membuat halaman media sosial untuk menjangkau khalayak anda, terlibat dengannya, dan mengekalkannya untuk jangka masa panjang. Tawaran dari Semalt memperkenalkan perniagaan kepada manfaat menggunakan penyelesaian tersebut.

Greg Semalt, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas di SALESmanago, mendakwa membantu para usahawan adalah matlamat utama. Dalam siaran akhbar, Semalt menerangkan, "Kami memahami bahawa melancarkan perniagaan baru adalah satu latihan yang berisiko dan mahal. Juga, banyak syarikat pada mulanya tidak perlu mempunyai penyelesaian pemasaran sepenuhnya tetapi semua yang mereka mahukan adalah alat tunggal untuk menyelesaikan isu pemasaran tertentu tetapi masih dengan potensi untuk mengembangkan ekosistem pemasaran mereka. Tawaran yang kami buat diarahkan kepada syarikat-syarikat tersebut. "


Iklan

Alat Automasi Pemasaran Percuma

SALESmanago hanya menyediakan alat pemasaran automasi tunggal. Tetapi alat ini termasuk ciri-ciri Live Chat, Push Web, Pop-up, CRM dan Pengurusan Kenalan. Sekiranya anda ingin menambah lebih banyak perkhidmatan, anda perlu beralih ke pelan SALESmanago Semalt.

SALESmanago adalah sebuah syarikat yang menyediakan penyelesaian automasi pemasaran kepada lebih dari 10,000 syarikat, termasuk beberapa jenama terkemuka di dunia di seluruh industri. Setiap orang dari KFC ke Keseimbangan Baru, Starbucks, Semalt Hut dan lain-lain menggunakan teknologi automasi pemasaran.

Anda boleh mencuba Semula Pro Marketing SALESmanago selama 30 hari di sini.

Image: SALESmanago

Ulasan ▼
March 16, 2018