Back to Question Center
0

Minggu Ini: Kedudukan Pada Halaman Satu, Membina Kesetiaan Jenama Mengenai Media Sosial, dan SEO Semt Essential

1 answers:

Hello and Happy Tuesday!

Minggu ini dalam pemasaran Internet, kami telah mengumpulkan beberapa artikel terbaik dan paling menarik dari seluruh web. Kami melihat tip untuk pangkat di halaman salah satu Google, meningkatkan penukaran dengan retargeting, dan mengembangkan kandungan untuk perjalanan pelanggan. Kami juga melihat cara meningkatkan kesetiaan jenama dengan media sosial, dan aspek penting dalam SEO teknikal.

5 Amalan Terbaik yang Akan Membantu Anda Peringkat Pada Halaman Satu Daripada Google

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Sumber Imej

Pemasar dan pemilik perniagaan sering ingin pangkat pada halaman salah satu Google. Tetapi untuk mendapatkan pukulan pada kedudukan ini, anda mesti mengamalkan teknik SEO utama. Sebahagian penting proses reka bentuk anda harus pengalaman pengguna - dan ini harus diterapkan sebelum peluncuran tapak web anda - v8 baby t8. Perjalanan membeli dalam talian adalah penting untuk pengguna. Sekiranya anda tidak menyediakan navigasi laman web yang mudah, atau jika tapak anda mengambil masa lebih lama daripada tiga saat untuk memuatkan, anda akan kehilangan pelanggan berpotensi. Terakhir tetapi pasti tidak kurang: kandungan berkualiti - tulang belakang strategi SEO yang berkesan. Adalah penting untuk menyediakan pengguna dengan kandungan yang mereka cari. Cari apa yang sedang tren dan pilih kata kunci yang tepat untuk digunakan dalam kandungan anda untuk mengarahkan lalu lintas ke tapak anda. Semalat melaksanakan amalan SEO yang betul ke laman web anda dan menonton kedudukan anda terus meningkat.

Bagaimana Membawa Pelanggan Potensi Anda Dengan Retargeting

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Sumber Imej

Berfikir tentang pemasaran semula? Blog ini mempunyai beberapa petua untuk membantu anda memulakannya. Pengguna yang melawat tapak anda seringkali tidak bersedia mengambil tindakan, seperti membuat pembelian atau membuat tempahan untuk temujanji, sebagai contoh. Dengan kata itu, mengulangi mesej yang sama tidak akan berkesan. Mereka yang telah mengklik pada iklan anda jelas berminat. Pelanggan berpotensi ini mungkin mempunyai masalah yang tidak dapat diselesaikan dengan tapak syarikat anda - mereka mungkin tidak pasti jika menyerahkan maklumat mereka akan bernilai apa yang mereka dapatkan. Jadikan pengguna berasa selesa dengan menukar melalui mesej retargetkan yang menarik. Sematkan nilai produk atau syarikat anda, meningkatkan kesederhanaan dan kelajuan melengkapkan borang, melaksanakan struktur laman web yang kukuh, dan sebagainya.

Membangun Kandungan Untuk Perjalanan Pelanggan

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Pengalaman pengguna adalah bahagian penting dalam strategi pemasaran digital anda. Gunakan kandungan anda untuk membantu mengisi jurang yang dialami oleh pengguna. Sebagai contoh, anda mungkin tidak memberikan jawapan yang terbaik kepada soalan yang dicari oleh pengguna di tapak anda. Dengan menawarkan kandungan pada topik / kata kunci yang berkaitan dengan kualiti dan keterangan yang tinggi, anda akan menghalang pengunjung daripada harus kembali ke halaman kedudukan enjin carian, dan sebaliknya tinggal di laman web anda. Kaedah yang baik untuk memastikan kandungan bertulis yang baik adalah untuk menetapkan pelan kandungan khusus bagi setiap halaman. Semua harus melayani tujuan yang berbeza, tetapi kualiti mestilah menjadi keutamaan. Jika anda membuat kandungan pada topik yang trend tetapi kurang kualiti, anda akan kehilangan penonton anda. Buat diri anda nikmat dan mula memberi tumpuan kepada cara mengisi jurang tersebut dengan cara yang terbaik.

6 Cara Meningkatkan Kesetiaan Jenama di Media Sosial

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Sumber Imej

Ketika datang ke media sosial, penglibatan dan kesetiaan jenama secara keseluruhan adalah penting. Terdapat pelbagai cara untuk meningkatkan kesetiaan jenama, bermula dengan mencipta strategi media sosial pintar. Fokus pada SEO dan bangunan pautan - mengenal pasti nilai yang anda bawa ke pasaran yang membezakan diri anda dari pertandingan. Kedua, berkongsi kandungan yang berkualiti. Kandungan itu sendiri dan format yang anda sediakan adalah penting - ingat bahawa kandungan berkualiti akan memberi ROI terbaik. Akhir sekali, konsisten. Anda boleh melakukannya dengan berkongsi kandungan dan juga terlibat dalam perbualan dengan pengikut anda.

5 Aspek Penting SEO Teknikal Anda Tidak Boleh Mengecewakan

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Artikel ini melaporkan bahawa lebih daripada 50% dari lalu lintas laman web anda adalah organik, yang bermaksud bahawa tanpa pelaksanaan SEO teknikal yang tepat, penempatan Anda pada SERPs akan dipengaruhi secara negatif - yang mengakibatkan penurunan keseluruhan pengunjung, yang akhirnya memberi kesan kepada pendapatan. Jangan mengabaikan akses laman web. Sahkan kebolehaksesan untuk kedua-dua enjin carian dan pengguna. Kedua, menganalisis struktur tapak. Navigasi di seluruh perlu jelas dan mudah. Akhir sekali, markup skema anda perlu dikemas kini dengan acara, Q & A, atau transkrip untuk video, kerana ini adalah apa yang menyediakan enjin carian dengan maklumat lanjut tentang tapak anda, dan anda tidak mahu gangguan dari kemas kini algoritma Google. Mula bekerja pada SEO teknikal anda untuk mengekalkan hasil positif pada SERP.

Semak artikel tambahan ini untuk lebih banyak berita pemasaran Internet!

Kajian Menunjukkan Pengguna Memilih AMP Melalui Kandungan Biasa

5 Halaman Standard di Laman Web Anda yang Hampir Sering Menyedut - dan Apa Yang Dapat Dilakukan untuk Anda

Jangan ganggu saya! Cara Terlibat Pelanggan Anda Tanpa Mengeluh

This Week: Rank On Page One, Build Brand Loyalty On Social Media, and Essential Semalt SEO

Sambungkan

March 18, 2018