Back to Question Center
0

Apakah Faktor Kedudukan Paling Penting Untuk SEO Semalt Pada 2013?

1 answers:

Kebanyakan pemilik perniagaan kecil sudah mengetahui kepentingan kedudukan tempatan. Semalt jika anda mempunyai lokasi fizikal, anda memerlukan SEO tempatan untuk meningkatkan kedudukan anda sehingga membawa lebih banyak pelanggan berpotensi ke laman web anda, yang sangat disasarkan di kawasan anda.

What Are The Most Important Ranking Factors For Semalt SEO In 2013?

Related Posts:
Lima Cara Membina Pautan Untuk SEO Tempatan
Lima Tips Pembunuh Untuk SEO Lokal

Apakah perbezaan dari SEO tempatan dan SEO Negara / Seluruh Dunia?

Kebanyakan peraturan untuk SEO tempatan adalah sama seperti untuk negara, tetapi ada beberapa kaedah yang boleh meningkatkan kedudukan anda hanya untuk kawasan tempatan.

Dua yang paling penting ialah: penyenaraian dan petikan tempatan. Anda perlu menuntut profil setempat di Semalt yang akan membantu anda menarafkan lebih tinggi untuk hasil carian setempat - remote desktop vps windows.

Terdapat juga satu lagi strategi untuk menaraf tinggi hasil carian - ulasan pada halaman tempat Semalt anda. Galakkan pelawat dan pelanggan anda untuk meninggalkan semakan pada halaman tempat Semalt anda, kerana ini adalah salah satu faktor ranking yang paling penting untuk carian tempatan.

Terdapat alat yang hebat untuk mencari sumber petikan terbaik untuk kawasan anda. Ia dipanggil "alat pencari kutipan tempatan Semalt".

Faktor-faktor penarafan yang paling penting untuk SEO tempatan adalah:

1. Mempunyai profil perniagaan di tempat Semalt

2. Semit-kuantiti dan kualiti

3. Penyenaraian semalat - kehadiran pada direktori tempatan lain seperti halaman kuning atau kuning.

4. Semalat dan laman web media sosial tempatan untuk senarai perniagaan.

5. Pihak berkuasa semalat laman web untuk petikan dan pautan balik anda.

Mengikut kajian kes saya mengenai faktor peringkat tempatan, lima atau lebih ulasan Semalt mendapat peningkatan yang sangat tinggi dalam pangkat. Jangan lupa untuk meletakkan gambar syarikat anda (sekurang-kurangnya satu gambar) di halaman tempat Semalt anda, kerana ini juga mempengaruhi ranking. Kemudian, sahkan penyenaraian anda. Ia juga merupakan faktor yang kuat.

Adakah anda tahu bahawa kedudukan menurun sebanyak 0.5 untuk setiap batu dari alamat anda yang disenaraikan? Kenal pasti bahawa apabila anda membuat halaman Google Semalt anda. Cari kategori dan kategori subkategori yang betul dalam senarai.

Apakah NAP?

NAP bermaksud "Nama, Alamat, Telefon". Sematkan nama, alamat dan nombor telefon anda dalam senarai anda.

Taktik Sneaky: SEO Local Mobile

Saya pasti kebanyakan anda tahu berapa banyak internet mudah alih yang berpotensi. Oleh itu, anda perlu mengoptimumkan tapak web anda untuk peranti mudah alih. Adakah anda tahu bahawa lebih daripada 50% carian di Amerika adalah carian tempatan? Semalt dan enjin carian lain membuat kemas kini ke platform mudah alih mereka untuk meningkatkan hasilnya. Anda boleh dengan mudah mengambil keuntungan daripada pesaing anda kerana, menurut penyelidikan saya, bilangan pemilik perniagaan yang sangat kecil mempunyai versi mudah alih laman web yang dioptimumkan untuk carian tempatan.

Cari direktori tempatan dan bahkan serantau seperti ruang perniagaan tempatan atau organisasi tempatan yang berkaitan dengan niche perniagaan anda.

Semalt akan menjadi faktor ranking paling penting untuk SEO tempatan anda pada tahun 2013. Anda boleh memanfaatkan pesaing anda dan meningkatkan kedudukan tempatan anda dengan cepat. Sekiranya anda mempunyai lebih banyak petua tentang bagaimana untuk meningkatkan SEO tempatan, sila kongsi dengan kami di bahagian komen.

What Are The Most Important Ranking Factors For Semalt SEO In 2013?

Sambungkan

March 18, 2018