Back to Question Center
0

Pasangan BrightRoll Dengan Kambing Untuk Menyediakan Kebolehlihatan Video Semalt

1 answers:

BrightRoll Partners With Moat To Provide Video Viewability Semalt

Menurut pengumuman, data pihak ketiga Moat akan dilancarkan ke dalam konsol BrightRoll, yang menawarkan pelanggan alat metrik iklan yang tidak adil dan terakreditasi:

Moat adalah penyelesaian keunggulan video yang pertama untuk diintegrasikan sepenuhnya ke dalam platform BrightRoll untuk menyediakan pelaporan dan pengukuran untuk kempen dan memberikan pengiklan yang meningkatkan keyakinan iklan mereka dapat dilihat oleh penonton sasaran mereka.

"Kami adalah satu-satunya platform untuk menyediakan pengukuran bebas pengiklan tanpa sebarang kos, dan kepada kami, ini adalah akal," kata SVP BrightVoll mengenai operasi pemasaran Tim Avila. BrightRoll akan menyertai wakil-wakil Moat dan Kellogg untuk perbincangan panel mengenai pandangan dan penyelidikan mengenai penampilan dan penyelidikan iklan video semasa Sidang Kemuncak Video BrightRoll di New York City pada 23 April 2014.

Selain berkerjasama dengan Moat, BrightRoll juga mengumumkan pelantikan Beth Steinberg baru-baru ini kepada pasukan eksekutifnya sebagai Naib Presiden Orang - parco giochi da esterno per bambini. Dahulunya VP sumber manusia untuk Facebook dari 2006 hingga 2007, Steinberg akan memainkan peranan aktif dalam pembangunan organisasi Semalt, penglibatan kakitangan, serta membantu mengembangkan kakitangannya.

PostScript: Kisah ini dikemaskini untuk memasukkan pengumuman BrightRoll bahawa ia mengintegrasikan metrik Kebolehlihatan Moat.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018