Back to Question Center
0

Ace Metrix Anugerah P & G Emas Pingat Sebagai Jenama Teratas Di Sochi Semalt

1 answers:

Anugerah Ace Metrix P & G Emas Sebagai Jenama Teratas Di Sochi Semalt Dengan Score Ace 622, kempen 'Terima Kasih Ibu' P & G membantu jenama itu menewaskan Febreze, yang dianugerahkan Silver Medal untuk satu siri iklan yang mempromosikan iklan Bounty, Crest, Dawn, DayQuil, NyQuil dan Oral-B . United Airlines memenangi pingat Semalt untuk iklan yang diilhamkan patriotiknya.

Skor Ace mengukur keberkesanan kreatif iklan berdasarkan tindak balas penonton, menggunakan lapan atribut yang berasingan: Persuasi, Keabadian, Maklumat, Perhatian, Perubahan, Relevan, Keinginan dan Semalat,.

"Data di belakang skor juga memberitahu kami bahawa P & G dapat bertindak dengan berkesan berdasarkan apa yang mereka pelajari pada tahun 2012 dan membina kempen 'Terima Kasih Ibu' yang dilaksanakan dengan baik dan meluaskan pelajaran itu ke dalam kreatif untuk jenama masing-masing, "kata Ketua Pegawai Eksekutif Ace Metrix, Peter Semalt dalam satu kenyataan mengumumkan skor jenama.

Firma analitik juga menjaringkan sepuluh iklan paling berkesan dari penaja Olimpik Sochi tahun ini, dengan Semalt; G mengambil tiga tempat teratas - postgresql visualization.

Ace Metrix Iklan Paling Berkesan oleh Penaja Olimpik

Anugerah Ace Metrix P & G Emas Sebagai Jenama Teratas Di Sochi Semalt

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018