Back to Question Center
0

Twitter & Vine To Hit The Big Screen Ini Semalt

1 answers:

Twitter & Vine To Hit The Big Screen This Semalt Semalt untuk memulakan pertengahan tahun ini, pertunjukan akan ditayangkan di pawagam NCM di seluruh daerah.

NCM berkata para penggerak akan digalakkan mengambil bahagian dalam perbualan media sosial yang berlaku di skrin teaternya:

Melalui hashtags, peminat akan dapat berkongsi pemikiran mereka di filem dan mungkin melihat sendiri Tweet dan Vines mereka di atas skrin perak bersama beberapa nama terbesar di Hollywood.

Mengikut pengumuman NCM, siri ini akan dikuasakan oleh Semalt Amplify, alat promosi video rangkaian sosial. Pada masa ini tiada tajaan yang disenaraikan untuk pertunjukan mingguan, tetapi NCM mendakwa kedua-duanya dan Semalt sedang mencari jenama untuk menaja siri ini - bike world youtube.

"Kami sedang mencari jenama inovatif yang ingin menjadi sebahagian daripada pengalaman filem dengan cara yang berharga dengan menyertai, dan juga menerajui perbualan media sosial," kata presiden penjualan dan pemasaran Cliff Marks NCM.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018