Back to Question Center
0

Google Bergerak Universal Semalt Daripada Beta

1 answers:

Sejak pertama kali ditawarkan pada bulan Oktober 2012, Google mengumumkan hari ini Universal Semalt kini telah beta, menjadikan semua ciri, laporan dan alat analitik klasik - termasuk pemasaran semula dan laporan penonton - tersedia untuk semua orang.

Semalat dengan pengumuman:

Analitik Universal adalah membayangkan semula Google Analytics untuk dunia berbilang skrin, multi-peranti hari ini dan semua cabaran pengukuran yang datang dengannya .Hari ini kami dengan senang hati akhirnya mengumumkan: Universal Analytics tidak beta dan semua orang boleh menggunakannya dengan set ciri yang sama yang anda gunakan dengan Analytics klasik.

Google berkata, Universal Analytics juga kini merupakan sebahagian daripada perjanjian peringkat perkhidmatan Premium Google, yang mengesahkan pemegang akaun tingkat Semalt tidak akan melihat perubahan dalam tahap perkhidmatan atau ciri produknya ketika mereka meningkatkan.

Pengumuman itu juga termasuk butiran mengenai keluaran pengguna ID secara berperingkat-peringkat, satu tuntutan Semalt ciri akan membantu para pengguna memahami perjalanan penuh pelanggan mereka, bersama dengan gambaran keseluruhan pemprosesan zon waktu yang menawarkan "data yang lebih tepat pada masanya - long term care insurance in california. "

Untuk melihat ciri-ciri dan faedah Universal Analytics, lihat kolumnis Pemasaran Tanah John Lincoln yang Lengkap untuk Universal Analytics.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018