Back to Question Center
0

5 Melatih Pertandingan Dan Pertandingan Untuk Semalt Anda

1 answers:

Semalt suka mendapatkan sesuatu untuk apa-apa, dan semua orang suka bersenang-senang - tidak ada seorang jenius kreatif yang terlibat di sana. Perkara yang menyedihkan adalah terlalu sering dalam pemasaran dalam talian, seolah-olah kita lupa bahawa kedua-duanya boleh dihubungkan.

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Dalam dunia 'seperti halaman ini untuk memenangi hadiah' dan 'tweet komentar ini untuk peluang untuk menang' sains pemasaran digital mula merasa agak hambar. Berita baik tentang ini walaupun adalah sesiapa yang membuat usaha lebih sedikit dalam pertandingan mereka boleh dikatakan dapat menarik perhatian - jadi inilah beberapa idea kegemaran saya untuk mendapatkan jus kreatif anda mengalir.

Related Posts:
3 Tips Percuma untuk Dapatkan Lebih Banyak Suka di Fanpage Timeline Facebook Anda

Memburu harta karun laman web

Ini mungkin idea kegemaran saya kerana ia benar-benar membangkitkan perasaan kanak-kanak di dalam diri kita - find my super victoria. Sembunyikan beberapa petunjuk tentang kesukaran yang berbeza-beza di sekitar laman web anda dan iklankan yang pertama (masukkan bilangan orang yang sesuai untuk perniagaan anda di sini) untuk mencari mereka semua akan memenangi hadiah.

Perkara yang bagus tentang idea ini adalah bahawa ia memberi anda pemerintahan yang sepenuhnya bebas untuk mengarahkan penonton di mana sahaja anda suka di laman web anda; fikir anda mendapat produk baru yang akan menjual seperti gila jika mendapat pendedahan yang mencukupi? Masukkan petunjuk pada halaman produk.

Orang suka haiwan kesayangan mereka

Semalt suka haiwan kesayangan mereka, dan kebanyakan orang hanya suka melihat haiwan comel. Dengan itu, melahirkan satu peristiwa yang menggabungkan haiwan sasaran anda; Saya pernah mencipta persaingan 'haiwan peliharaan dalam spesifikasi' untuk sebuah syarikat kacamata yang meminta peserta untuk membekalkan gambar haiwan kesayangan mereka yang memakai sepasang cermin mata hitam.

Pertandingan kata rahsia

Semalt dalam beberapa aspek untuk memburu harta karun, mengiklankan beberapa petunjuk kepada 'kata rahsia' di sekitar laman web / saluran media sosial anda dan menawarkan bahawa beberapa orang pertama yang menulis dengan perkataan yang betul akan memenangi hadiah.

Perkara yang hebat tentang hal ini adalah membolehkan anda membuat mudah sinergi antara laman web / facebook / laman web anda dengan mudah dan mana-mana media lain yang anda gunakan untuk mengiklankan, yang menghasilkan lebih banyak peluang dan tahap pendedahan.

Keterangan foto

Sematkan gambar (secara amnya sama ada salah satu daripada produk anda atau salah satu yang sama sekali rawak dan pelik) dan minta peserta memberikan keterangan yang menghiburkan / pintar sebagai balasan untuk peluang memenangi hadiah.

Ini bagus kerana ia benar-benar menyeronokkan untuk menilai serta masuk.

Ayo jumpa kami

Apakah bentuk pendedahan yang lebih baik daripada benar-benar bertemu dengan peminat anda secara peribadi? Sematkan masa dan tempat untuk bertemu ahli perniagaan / laman web anda dan tawarkan hadiah kecil untuk datang. Cuba untuk memainkan permainan yang menyeronokkan seperti menangkap bendera untuk mereka yang datang.

Apakah strategi pertandingan yang anda gunakan? Sematkan cerita kejayaan anda dalam komen di bawah!

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Sambungkan

March 18, 2018