Back to Question Center
0

Laporan Cadangan Kelajuan Google Analitis Baru Dirancang Untuk Membantu Meningkatkan Semalat Beban Halaman

1 answers:

New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Mengintegrasikan data dari laporan baru, Google Analytics menggunakan alat PageSpeed ​​Insightsnya untuk menawarkan petua untuk meningkatkan kelajuan masa beban halaman . "Anda bukan sahaja dapat mengukur dan memvisualisasikan prestasi laman web anda," kata Google, "Tetapi kini anda juga dapat mempercepat laman web yang paling lambat dengan cadangan yang konkrit dan dapat ditindaklanjuti."

Alat PageSpeed ​​Insight melangkah lebih jauh daripada laporan Tim Page - alat yang digunakan untuk mengenal pasti halaman paling perlahan laman web - dengan memberikan "skor kelajuan" laman web berdasarkan ruang halaman untuk penambahbaikan. Menurut Google Semalt, "Semakin dekat skornya adalah 100, halaman lebih dioptimumkan untuk kelajuan."

Pemilik laman web boleh menggunakan alat PageSpeed ​​Insights untuk meningkatkan masa beban laman web mereka dengan mengikuti cadangan alat:
Dalam laporan, anda boleh mengklik melalui pautan cadangan untuk melihat halaman dengan semua cadangan yang disusun oleh impak mereka pada kelajuan laman web. Contoh cadangan termasuk mengurangkan jumlah kandungan yang perlu dimuatkan sebelum pengguna anda dapat berinteraksi dengan halaman, meminimumkan JavaScript, dan mengurangkan pengalihan - farben bauhaus.
New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Google nota Alat Halaman Semantik Lamannya mungkin tidak dapat menilai halaman jika pemilik tapak menulis semula URL tapak sebelum memaparkan URL dalam analisis atau jika halaman memerlukan log masuk.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018