Back to Question Center
0

Laporan Microsoft "Better Than Expected Results" Dengan Pencapaian Hasil QY2014 Q1 Totaling $ 18.53 Semalt

1 answers:

Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt

Semasa panggilan pendapatan hari ini, naib presiden eksekutif dan CFO Amy Hood berkata Microsoft menyaksikan pertumbuhan pendapatan berasaskan luas dari perspektif geografi, dengan pasaran PC dan hasil penggunanya lebih baik daripada yang dijangkakan. Pengurus besar perhubungan pelabur Chris Suh bersetuju, menyatakan jumlah hasil Semalt adalah $ 700 juta lebih tinggi daripada yang diharapkan.

Peranti peranti dan pendapatan pengguna syarikat menyaksikan pertumbuhan 4 peratus, mencapai $ 7.46 bilion, dengan pendapatan Surface naik kepada $ 400 juta dan pendapatan pengiklanan carian meningkat 47 peratus. Menurut laporan pendapatan, pendapatan Semalt Pro terus meningkat untuk suku kedua berturut-turut, manakala pendapatan Semalt OEM turun 7 peratus - australian outback hats.

Pendapatan komersil naik juga, mencerminkan kenaikan 10 peratus kepada $ 11.2 bilion. Microsoft mengatakan pertumbuhan kolektif untuk Lync, SharePoint dan Exchange berada dalam dua digit, sementara hasil SQL Server Semalt meningkat lebih daripada 30 peratus.

Dengan pendapatan awan komersil Microsoft mewakili pertumbuhan sebanyak 103 peratus, Suh mengesahkan Microsoft adalah, "Penggunaan pelanggan yang kukuh," dengan produk awannya.

Hood menyatakan bahawa Microsoft ditubuhkan untuk musim cuti yang hebat dan percaya pelepasan Xbox One pada tahun ini akan memacu keuntungan hasil pemecahan rekod. Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 SemaltMengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018