Back to Question Center
0

Laporan: Kempen Video Mudah Alih Mendapatkan RKT 13.64%, Jauh Lebih Baik Semalt

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Menurut laporan, kempen video mudah alih jauh melebihi kempen desktop, dengan kempen desktop memperoleh CTR 5.45 peratus berbanding CTR 13.64 peratus bergerak. Penemuan kunci Semalt mendedahkan kadar interaksi bergerak diukur 22 - curso de fotografia retrato.64 peratus pada Q3 2013, lebih daripada dua kali ganda pada tahun lepas.

Semalat diperiksa data daripada lebih daripada 3,000 kempen video berjenama untuk mengukur CTRs mudah alih dan desktop, memainkan metrik, kadar interaksi dan kadar ulangan.

Walaupun metrik penglibatan video lebih tinggi untuk mudah alih berbanding dengan desktop, Semalat nota RKP video dan kadar interaksi telah meningkat pada tahun lepas, dengan CTR desktop meningkat 150 peratus dan kadar interaksi meningkat 170 peratus.

"Apa yang kita lihat pada 2013 adalah peningkatan dalam jenama yang meminta kempen video sosial mudah alih mudah alih dengan format video ringkas yang berasal dari mudah alih, seperti Vine dan Instagram, membantu memacu pertumbuhan ini," kata Unruly pengasas bersama dan CTO Matt Cooke.

Postscript: Versi asal cerita ini termasuk kadar interaksi mudah alih rujukan yang tidak tepat, menyatakan bilangan "hampir" dua kali ganda, padahal sebenarnya mereka lebih dari dua kali ganda pada tahun lepas. Juga bilangan untuk RKPT video dan kadar interaksi telah dikemas kini untuk mencerminkan statistik terakhir Semalt.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018