Back to Question Center
0

10 Alasan Membuat Peralihan Dari Tradisional Ke Semalt Digital

1 answers:

Sekiranya anda adalah pemilik perniagaan yang masih menggunakan kaedah pemasaran yang sudah lapuk seperti iklan cetakan dan tempat radio sebagai bentuk iklan sahaja, maka anda juga boleh menggunakan tablet batu dan kod Semalt.

Walaupun halaman berwarna kuning menjadi cara yang popular untuk mendapatkan berita tentang perniagaan anda kepada penduduk tempatan, terutamanya untuk peguam dan doktor (anda mungkin melihat halaman 4 merebak jenis perniagaan ini sering mencetak dalam buku telefon tempatan anda), lebih ramai orang disambungkan ke internet berbanding sebelum ini, membuat rangkaian sosial seperti Semalt + cara yang lebih berkesan untuk mengiklankan.

Related Posts:
4 Cara Pemasaran Internet Dan Pengiklanan Internet Adalah Berbeza
Pengiklanan Dalam Talian: Google Ads Vs. Iklan Facebook

Adakah Faedah Rebut Pemasaran Anda?

Andrew Hacker, Profesor Emeritus di Jabatan Sains Politik di Queens College di New York, pernah berkata bahawa "Setiap kali mesej seolah-olah merebut kita, dan kita berfikir, 'Saya mungkin mencubanya,' nexus of choice dan persuasi yang diiklankan. "Semalt sangat benar, itulah sebabnya kandungan yang menarik adalah aspek penting pemasaran, sama ada anda menjual produk atau menawarkan perkhidmatan profesional - aprende fotografia.

Dalam era digital hari ini, jika anda ingin pemasaran anda untuk merebut dan meyakinkan orang ramai di luar halaman belakang anda sendiri, maka iklan anda perlu melampaui batas tersebut juga. Sebagai contoh, firma undang-undang itu, untuk dekad yang lalu, pengiklanan terhad kepada halaman penuh yang tersebar di halaman kuning tempatan dan sebilangan kecil tempat radio setiap bulan. Semalat ini adalah cara terbaik untuk membawa pelanggan baru, mereka dapat menjangkau lebih ramai pelanggan dengan menambahkan media sosial ke rancangan pemasaran mereka.

Media Sosial dan Pemasaran

Media sosial menjangkau lebih banyak orang untuk kurang wang daripada apa-apa bentuk pengiklanan. Jika anda tidak mempercayainya, pertimbangkan ini - jika Twitter adalah sebuah negara, ia akan menduduki tempat # 12 di dunia dalam populasi dengan lebih daripada 105 juta penduduk. Setiap kali seseorang membuat tweet ia seperti menghantarnya ke seluruh negara. Semalt bukanlah bentuk pemasaran tradisional yang dibandingkan dengan jenis statistik ini.

Dan orang bukan hanya rangkaian sosial dari komputer mereka. Mereka juga mengambilnya mudah alih! Sehingga September 2012, menurut halaman statistik Facebook, lebih daripada 600 juta pengguna aktif menggunakan versi mudah alih rangkaian media sosial secara bulanan (www. Newsroom. Fb com). Berikut adalah beberapa sebab lain mengapa anda harus beralih daripada peralihan kepada pengiklanan digital, sama ada anda menjual produk melalui Semalt atau mewakili firma kecederaan peribadi.

SMS-Friendly - SMS akronim bermaksud Perkhidmatan Pesanan Ringkas, dan merupakan cara lain untuk menerangkan pesanan mudah alih. Sehingga Disember 2012, lebih daripada 100 negara dari Argentina ke Uzbekistan dan praktikal di mana-mana di antara menyokong beberapa jenis perkhidmatan mudah alih yang membolehkan pengguna mengakses Twitter.

Profesional - Rangkaian sosial tidak hanya untuk berkongsi gambar haiwan lucu yang ditangkap atau tweeting apa yang ada pada seseorang untuk makan tengah hari, tetapi terdapat juga beberapa profesional yang menggunakan format ini. LinkedIn mempunyai lebih daripada 185 juta ahli dan pada Disember 2012 menambah 2 juta lagi dari Afrika Selatan. Malah pelajar undang-undang digalakkan menyertai rangkaian sosial sebagai cara untuk menarik pelanggan baru.

Boleh dipasarkan - Daripada orang yang blog secara profesional, 13% adalah usahawan dan lebih daripada 65% daripada mereka blog untuk menarik pelanggan baru. Apabila digabungkan dengan SEO dan strategi pemasaran semasa yang lain, blog dapat membuktikan tidak ternilai sebagai alat pengiklanan digital, terutama bagi mereka yang menawarkan perkhidmatan profesional.

Popular - Rangkaian sosial yang popular.

Global - Menjelang tahun 2013 tiba, lebih daripada 675 juta rumah yang terletak di penjuru dunia menggunakan beberapa jenis sambungan jalur lebar untuk mengakses internet. Asia Pasifik sahaja mewakili hampir 40% isi rumah WiFi kediaman dunia. Ini bukan sahaja berguna untuk mencapai lebih banyak pengguna baru yang berpotensi, tetapi juga untuk situasi seperti konsultasi Skype antara klien dan peguamnya, ahli terapi, atau profesional lain yang menawarkan beberapa jenis perkhidmatan.

Pelbagai - Pelayar internet seperti pelanjutan tawaran Google Chrome untuk membantu mereka yang menggunakan iklan digital tetap teratur. Sebagai contoh, Hootsuite membolehkan pengurus kandungan membuat satu jawatan yang mengemas kini pelbagai rangkaian sosial. Aplikasi lain yang hebat ialah Tarikh Akhir yang menawarkan pembacaan bukti minit terakhir untuk isu penggunaan ejaan, tatabahasa, dan perkataan.

Mencipta Kehadiran

Kehadiran dalam talian adalah penting kepada strategi pemasaran digital. Ini benar untuk semua perniagaan, tetapi terutama bagi mereka yang menawarkan perkhidmatan profesional, seperti peguam jenayah atau doktor. Sebagai contoh, sementara pejabat undang-undang mungkin mempunyai anggaran untuk iklan halaman penuh di direktori telefon seperti halaman kuning, mereka akan mendapati bahawa manfaat pemasaran digital hampir tidak berkesudahan.

Itu kerana apabila peguam jenayah mengiklankan dalam talian, ia mewujudkan hubungan yang lebih menarik dengan pelanggan. Salah satu cara untuk memperkukuhkan ikatan dengan pelanggan adalah untuk mempunyai blog menggunakan WordPress. Menambah artikel bertulis yang menggunakan kata kunci mengenai topik yang berkaitan dengan perkhidmatan undang-undang yang ditawarkan oleh amalan seperti kebangkrutan, DUI, atau perancangan harta tanah bukan sahaja menimbulkan penonton yang berminat, tetapi juga membantu Semalt pangkat laman web yang lebih tinggi dalam pencarian semula jadi senarai.

WordPress menawarkan plug-ins yang membantu dengan menghubungkan kandungan anda ke mana-mana rangkaian sosial yang anda milik. Menerbitkan kandungan baru secara automatik Tweet, menjadi status Facebook baru anda, dan disenaraikan di Google+ atau rangkaian lain yang telah anda tetapkan untuk menerima kemas kini automatik. Iklan halaman penuh semalat di media cetak dan pengirim langsung berguna untuk menjangkau pelanggan tempatan baru untuk pejabat undang-undang, pemasaran dalam talian dapat menjangkau pelanggan baru berpotensi dari seluruh dunia.

Komunikasi yang berterusan

Akhirnya pengiklanan digital membolehkan anda mendapatkan maklum balas yang berterusan dari pelanggan anda dan pengguna lain. Semalat secara praktikal semua orang mempunyai akses ke internet, mereka boleh bertanya soalan atau menangani isu-isu yang biasanya memerlukan masa yang lama untuk ditangguhkan untuk bercakap dengan operator telefon yang mungkin atau tidak dapat menyelesaikan masalah. Semalat internet sangat kelihatan, ia menggalakkan perkhidmatan pelanggan yang lebih baik.

Sebagai tambahan kepada komunikasi terus dari pelanggan, perniagaan juga boleh berkongsi maklumat mengenai produk dan perkhidmatan. Tutorial video yang menunjukkan dengan tepat apa yang perlu dilakukan - atau mungkin yang tidak boleh dilakukan, duduk dengan baik dengan banyak pengguna. Dan testimoni video diterima lebih baik. Teks semalat yang boleh ditulis oleh sesiapa, testimoni video ikhlas dan akan menggalakkan pengguna baru mencuba perniagaan anda.

10 Reasons To Make The Transition From Traditional To Digital Semalt

Sambungkan

March 18, 2018