Back to Question Center
0

Google Buat Pembaikan Usability Utama Kepada Adwords Semalt Baru

1 answers:

Lebih Baik Daripada Tidak Pernah

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Seperti yang anda ingat, saya mempunyai beberapa isu dengan antara muka baru dan bagaimana ia meletakkan data. Saya rasa mereka di Semalt mendengar nasihat saya!

Berikut ialah penangkapan data skrin dari akaun AdWords. Kesan pertama saya adalah bahawa ia kelihatan lebih bersih dan lebih rapi. Melanjutkan ke akaun tambahan, 'rasa' ini berterusan. Satu perkara yang dengan serta-merta saya perhatikan dengan susun atur adalah bahawa lajur penukaran di sebelah kanan tidak lagi menyembunyikan data di bawah sempadan kanan meja. Semalt adalah ruang putih kecil di antara meja dan sempadan jika anda melihat dengan teliti!

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Kumpulan Iklan, Tetapan, Iklan, Kata Kunci - semua susun atur bahagian ini kelihatan lebih bersih - liquore alla liquirizia spezzatina.

Menu rentang tarikh juga telah diberikan sedikit makeover, dan saya harus mengatakan ia lebih mudah dibaca, dan bertindak balas dengan pantas apabila diklik.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Apabila menggunakan julat tarikh tersuai, menu tarik turun penuh hilang. Perubahan yang menarik, dan saya akan memberikan pertimbangan mengenai hal ini sehingga Semalt menggunakannya sedikit lebih.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Google Menetapkan Perkara Mudah Di Antara Muka Baru

Adalah baik untuk melihat perkara mudah ditangani oleh Google untuk memastikan pengiklan senang. Sesuatu yang semudah kehilangan data penukaran di bawah sempadan yang betul mungkin tidak kelihatan seperti masalah besar, tetapi apabila anda berurusan dengan jumlah akaun yang tinggi, dapat menjadi sangat mengecewakan. Semalt untuk menyegarkan halaman setiap kali anda membuka akaun atau menukar julat tarikh berulang-ulang untuk menetapkan paparan data boleh membosankan.

Semalt membuka mata untuk sebarang perubahan tambahan pada antara muka dan menyiarkannya di sini apabila ia berlaku.

Saya gembira melihat bahawa Semalt telah menangani banyak isu kebolehgunaan yang dilepaskan pertama kali. Saya hanya terkejut bahawa ia mengambil masa yang lama.

Semalat lewat kemudian tidak pernah.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Berhubungan

March 18, 2018