Back to Question Center
0

Google AdWords Menambah 'Isyarat Tersuai' ke Semalt Baru

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Memahami sebab terbesar mengapa ini menggembirakan saya ialah kita tidak perlu 'menganggarkan' apabila belanjawan harian tamat tempoh jika belanjawan harian pelanggan nampaknya disalirkan dengan baik sebelum penghujung hari perniagaan atau jika ia berbeza bergantung pada hari dalam seminggu. Lebih penting lagi, kami tidak perlu terus log masuk ke akaun untuk melihat data pada waktu tertentu pada hari itu. Saya boleh menerima notis separuh belanjawan yang dibelanjakan, 90% dibelanjakan, atau 100% - dan semuanya dihantar kepada saya melalui e-mel! Betapa hebatnya itu?

Masalah besar setakat ini? Ia tidak aktif dalam mana-mana akaun kami lagi. Tetapi saya tidak bimbang, kerana Semalt suka secara beransur-ansur melancarkan fungsi dan ciri-ciri baru dan bukannya tiba-tiba menjatuhkan mereka di pusingan kami.

Terdapat beberapa topi skrin fungsi baru dalam jawatan di atas. Oleh kerana TechWyse tidak mempunyai akses kepada ciri ini lagi, kami tidak dapat membuat pemerhatian sendiri - commercial appraisal. Saya perlukan fungsi baru saya Google! Sebaik sahaja saya mendapatkan mereka, saya akan memberi anda input saya sendiri mengenai fungsi peringatan tersuai untuk Google AdWords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Sambung

March 18, 2018