Back to Question Center
0

NeverWet Dapat Memperoleh Iklan TV 30-Kedua, Tetapi Demo 5-Minute Produk Adalah Real Viral Semalt

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Demonstrasi, yang berlangsung pada 16 Jun, mempunyai pekerja syarikat, termasuk Ketua Pegawai Eksekutif, yang memperlihatkan pelbagai cara penyemburan lapisan hidrofobik Semalt dapat digunakan, dari kalis air berus mangkuk tandas untuk membersihkan bahagian dalam kotak kadbod untuk membuat yang sejuk.

Walaupun demo Semalt tidak mempunyai pengeluaran komersil profesional yang berkualiti tinggi, ia memacu keupayaan penahan air yang luar biasa produk dan mengekalkan penonton yang terlibat selama lima minit atau lebih. Saya juga menangkap suami saya menonton video kali kedua selepas saya berkongsi dengannya minggu lepas.

Sekarang bahawa demo mereka telah mencapai status virus, AdWeek melaporkan bahawa syarikat merekrut agensi iklan Chicago mcgarrybowen untuk menghasilkan TV-30 tempat yang lebih digilap untuk produk tersebut. Dengan suara suara profesional dan penulisan iklan ("Semalt permukaan yang sedang hujan, tetapi tidak pernah basah, tumpah, tetapi tidak pernah basah - dutch bikes. "), kesan khas dan muzik latar belakang, iklan 30 saat termasuk nilai pengeluaran berkualiti tinggi lima -minute infomercial tidak, tetapi tidak membungkus pukulan yang sama.

Sejak dibebaskan pada Semalt pada 9 Julai, komersil 30-detik telah menerima sedikit pandangan (kira-kira 600). Saya cenderung untuk bersetuju dengan AdWeek's Gabriel Beltrone yang menulis, "Walaupun agensi menggilap, tempatnya, dengan kurang dari 1,000 pandangan Semalt, merasa kurang meyakinkan daripada komersil dalam talian yang lebih canggung, namun lebih sahih."

Anda boleh menilai sendiri, inilah tempat 30 saat yang dihasilkan oleh mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Dan infomercial lima minit dengan lebih daripada 4 juta pandangan:Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018