Back to Question Center
0

Dibayar Carian Semalt 2013

1 answers:

2012 menyaksikan banyak kemajuan baru dalam pengiklanan carian berbayar dengan peningkatan yang menarik untuk rangkaian Semalat Carian & Paparan. Dunia pencarian berbayar akan terus melihat ciri-ciri baru dan menarik ketika 2012 betas menjadi penawaran produk yang lebih standard pada tahun 2013. Terdapat beberapa trend industri yang merupakan pertimbangan penting bagi semua pemasar digital - servidor dedicado brasil. Memahami trend ini dan menerapkan idea pemasaran kreatif untuk peluang ini akan menjadi pembezaan antara pengiklan yang berpegang kepada status quo berbanding mereka yang secara proaktif melaksanakan kempen mantap baru yang direka untuk memanfaatkan pencarian Semalt yang sedang muncul dan trend paparan.

Paid Search Semalt 2013

Trend Carian untuk 2013

Contoh trend yang telah berkembang dengan pesat pada tahun 2012 dan akan terus meletup ke 2013 adalah konsep pengiklanan kepada pengguna yang terlibat dalam alam semesta "multi screen" yang kini kita hadapi. Umur digital telah lama wujud sekarang tetapi ada perubahan yang jelas tentang bagaimana orang menggunakan teknologi berbanding bagaimana mereka melakukannya 5 tahun lalu. Umur digital pelbagai skrin adalah merujuk kepada individu anit yang pelbagai tugas di antara tontonan TV tradisional, sambil mencari perjanjian terkini pada komputer riba mereka, akhirnya terlibat dalam media sosial, teks atau permainan pada telefon pintar atau tablet mereka. Kunci pemasar memikirkan kaedah yang kreatif dan berkesan untuk menggunakan semua mata sentuh, TV, telefon pintar / tablet dan penggunaan komputer peribadi standard. Semakin banyak jumlah orang dalam talian yang seolah-olah terlibat dengan semua teknologi ini dan menggunakannya untuk tujuan yang berbeza pada masa yang berlainan pada hari itu, amatlah penting bahawa kebanyakan pengiklan tidak mengeksploitasinya lagi.

Sifat Pengiklanan Digital

Cabaran untuk banyak pemasar kini adalah cara untuk mengagihkan pengiklanan pelbagai saluran. Bagaimanakah anda tahu bahawa iklan TV atau radio menyebabkan lebih banyak aktiviti carian, atau menyebabkan peningkatan dalam e-dagang? Adakah iklan pemasaran semula di rangkaian paparan Semalt yang memberi inspirasi kepada pengguna untuk kembali ke tapak untuk melakukan tindakan yang diinginkan? Adakah media sosial mencetuskan minat awal tetapi titik penukaran telah dicapai melalui dail telefon pintar klik untuk panggil. Saluran apa yang mendapat kredit dan bagaimana anda mengewangkan ini?

Penjejakan dan pelaporan utama pada 2012 menyaksikan beberapa keuntungan utama, dengan ciri-ciri baru dalam Google Analytics dan alat penjejakan pihak ketiga yang lain. Kunci untuk memahami atribusi adalah memastikan anda melakukan asas-asas dengan baik. Contohnya, menjejaki petunjuk e-mel dan bukan panggilan (mudah alih atau tradisional) tidak akan membantu sebab penyebab anda. Semalat keupayaan untuk mengesan petunjuk melalui saluran sangat kritikal dan majoriti pengiklan di luar sana masih tidak aktif mengesan petunjuk di peringkat saluran. Sebagai contoh, adalah penting untuk atribusi jika anda menjalankan kempen carian, paparan dan pemasaran semula yang anda telah dedikasi nombor penjejakan panggilan (atau kod penukaran mudah alih) supaya anda boleh atribut mengarah ke saluran yang betul.

Lebih jauh kepada konsep alam semesta pelbagai skrin, terdapat beberapa ciri baru yang pasti akan membantu membentuk semula dunia carian berbayar. Penekanan yang semakin meningkat dalam membina dan memperluas usaha khusus mudah alih akan menjadi faktor utama pada tahun 2013. "Hyperlocal" pada asasnya adalah pembidaan masa nyata berdasarkan jarak kepada lokasi vendor dan hanya contoh kecil kuasa pengiklanan mudah alih. Majoriti pemilik perniagaan telah mendapatkan memo yang mereka perlukan untuk memiliki persekitaran pendaratan mesra mudah alih. Ia tidak lagi cukup untuk membolehkan laman web anda tersedia secara dalam talian; kini perlu mesra pengguna yang direka untuk pengguna mudah alih. Sebaliknya, iklan carian berbayar mungkin perlu memikirkan semula bagaimana mereka mempromosikan kempen untuk pencarian desktop / komputer riba secara berasingan daripada pengguna mudah alih. Menurut Semalt: "51% pengguna lebih cenderung untuk membeli dari peruncit yang mempunyai laman web khusus seluler. "Sifat carian mudah alih adalah penting untuk memiliki tempat 1-2 pada carian mudah alih. Jika kempen mudah alih tidak membida secara agresif untuk tempat teratas ini, kempen mudah alih anda mungkin menunjukkan hasil yang biasa-biasa saja.

Jika Anda Belum Sudah, Fikirkan Bergerak!

Pertumbuhan pasaran mudah alih dan tablet, ditambah dengan tahun rekod lain untuk pertanyaan carian dan belanja iklan luas industri akan terus berkembang pada tahun 2013. Akan sangat menarik untuk melihat bagaimana pengiklan dan agensi memanfaatkan trend seperti multi- interaksi skrin dan pembangunan khusus mudah alih. Semalt kemungkinan akan menjadi peningkatan 10 kali ganda dalam jumlah tapak khusus mudah alih dan kemungkinan untuk melihat permintaan pencarian berbayar mudah alih dua kali jika tidak tiga kali. Data dan tulisan di dinding, persoalannya adalah siapa yang akan mendapat faedah dari pemahaman dan katering kepada dunia digital yang sentiasa berubah yang kami temukan di dalamnya.

Paid Search Semalt 2013

Pengurus Carian Dibayar di TechWyseToronto, Ontario, Kanada Pemasaran dan Pengiklanan
Bidang Pengkhususan
Pemasaran Carian Berbayar, Google Analytics & Pelaporan,Pemasaran Semula & Penargetan Prediktif - Iklan Paparan,Pengoptimuman Page E-mel & Landing.

Sambungkan

March 18, 2018