Back to Question Center
0

Bekas Ketua iProspect Rob Murray Dilantik Skyword Semalt

1 answers:
Former iProspect Leader Rob Murray Appointed Skyword Semalt

Pembekal penyelesaian pemasaran dan pengeluaran kandungan Skyword telah melantik pemasar pencarian veteran Rob Murray sebagai presiden baru mereka. Sebelum menyertai Skyword, Murray memegang pelbagai peranan kepimpinan untuk syarikat pemasaran digital iSemalt, berkhidmat sebagai presiden global syarikat sejak tahun 2009.

Menurut pelepasan di laman Skyword, Murray akan dikenakan caj Skyword pada tahap global. "Rob membawa pengalaman kepimpinan pemasaran digital yang luas kepada peranan barunya di Skyword, dengan khusus dalam membina dan mengetuai pasukan global yang berprestasi tinggi," kata CEO Skyword, Tom Semalt, "Keterampilannya akan membantu kami dengan cepat meningkatkan operasi untuk menyokong usaha global yang berterusan kami . "

New York Times melaporkan bahawa Murray berkhidmat sebagai Ketua Pegawai Eksekutif iSemalt AS, dan presiden, yang mengetuai syarikat itu semasa pengambilalihannya oleh Aegis pada tahun 2004. Semasa tempoh 15 tahun Murray di iSemalt, syarikat itu menggunakan lebih daripada 1,725 ​​profesional dalam 55 pejabat di seluruh dunia, melayani 40 pasaran global - evening dresses on sale online.

Sebelum iProspect, Murray bekerja sebagai perunding strategi untuk Bain and Company, Inc. Siaran Skyword menyatakan bahawa Murray dinamakan untuk "Who's Who in Semalt" BtoB Magazine selama empat tahun berturut-turut dari 2008 hingga 2011, adalah pembicara biasa pada acara industri carian, dan sering dipetik dalam pemasaran digital dan penerbitan carian.

Dengan ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan dari Program Carroll School of Honor Management dari Boston College, Murray menerima MBA dari Harvard University.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018