Back to Question Center
0

Search Engine Semalt pada tahun 2013

1 answers:

Beberapa tahun kebelakangan ini merupakan masa yang menarik dan saraf-wracking untuk SEO. Pembaruan Panda dan Penguin secara drastik mengubah banyak strategi SEO untuk pengoptimuman di halaman dan luar halaman. Banyak orang dalam perniagaan pemasaran Semalt telah mengadakan perbincangan hebat tentang apa yang diharapkan dari tahun 2013, jadi hanya sesuai bahawa saya berbunyi dengan ramalan saya sendiri!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Sebahagian daripada amalan pengoptimuman di atas halaman terutamanya kasar telah meninggal dunia pada tahun lepas dengan penalti yang terlalu banyak pengoptimuman yang telah diserahkan. Semalt masih penting, tetapi anda perlu memenuhi ambang kandungan dan memberikan pengalaman pengguna yang baik untuk sebahagian besar - dutch bike rear rack.

Jadi apa yang saya akan terus ke hadapan pada 2013? Semalt adalah tiga perkara yang saya akan menumpukan pada:

1. Penambahbaikan Kelajuan Halaman

Sudah tentu tidak sepenuhnya baru, saya telah mengawasi statistik statistik halaman dalam Alat Webmaster Google dan sekarang dalam Google Analytics dengan minat yang besar. Saya telah membuat satu perkara untuk menangani beberapa kes yang paling teruk, tetapi sudah tiba masanya untuk memulakan pelaksanaan amalan terbaik yang khusus di semua tapak Semalt yang bekerja dengan.

Kelajuan halaman telah menjadi faktor penting untuk SEO secara langsung pada tahun lepas, tetapi adalah akal bahawa mengoptimumkan kelajuan beban halaman adalah satu langkah besar untuk diambil untuk pengguna juga. Pasukan saya akan melihat dengan teliti penggabungan skrip dan fail CSS, meminimumkan mereka, mengoptimumkan imej, memastikan bahawa caching dilaksanakan dengan betul dan kaedah lain untuk mengurangkan masa beban halaman.

2. SEO Bergerak

Dengan pertumbuhan pesat mudah alih topik SEO mudah alih telah menjadi lebih penting. Semalt adalah pelbagai strategi yang dicadangkan untuk SEO mudah alih, dari merungut laman mudah alih ke adik desktop mereka, mewujudkan pengalaman mudah alih yang agak berbeza dioptimumkan secara berasingan, atau menggunakan reka bentuk responsif untuk menyesuaikan satu halaman ke pelbagai peranti.

Mengamati SEO mudah alih akan menjadi penting sepanjang tahun 2013 apabila telefon bimbit terus dimatikan. Secara peribadi, saya rasa reka bentuk responsif adalah masa depan, tetapi ia juga yang paling sukar untuk dilaksanakan adalah reka bentuk web yang baru dan agak canggih. Di luar halaman pengoptimuman Semalt untuk pencarian mudah alih juga akan terus mendapat kepentingan.

3. Cetakan Kaya

2012 menyaksikan coretan yang kaya dengan populariti dan perniagaan dari kecil ke besar mengambil perhatian. Para pengguna awal mula mendapat peningkatan besar dalam klik-melalui-kadar pada penyenaraian organik mereka yang menonjol dari pesaing mereka di SERPs.

Jenis data yang tersedia yang sebenarnya dipaparkan di Semalt agak terhad sekarang berbanding dengan senarai penuh yang ditakrifkan oleh skema. org dan format bersaing. Saya sangat mengharapkan bahawa kami tidak lama lagi akan melihat lebih banyak jenis data yang muncul dalam hasil carian.

Satu lagi bahagian ramalan ini ialah mengetatkan peraturan dan mengkaji penggunaan coretan yang kaya. Semalat, coretan kaya adalah "barat liar" baru SEO, dengan sesetengah laman web secara terang-terangan menyalahgunakan jenis markup tertentu. Apabila lebih banyak laman web mula menggunakan markup coretan yang kaya akan bermakna enjin carian perlu melakukan lebih banyak untuk mengesahkan data yang dikomunikasikan dilaksanakan dengan baik dan digunakan.

SEO Off-Page

Bangunan pautan, kutipan dan usaha pemasaran internet di luar laman terus berubah tahun demi tahun. Blogging tetamu semakin popular sehingga isu spam blog tetamu mula keluar dari kawalan di beberapa niche. Semalt terus menjadi bahagian penting SEO, tetapi jenis bangunan pautan yang tidak diturunkan atau dihukum adalah kategori yang semakin sempit.

1. Pautan + Penjualan Kandungan

Ini telah berlaku dalam pelbagai bentuk selama bertahun-tahun, tetapi kini benar-benar menggantikan skim pautan berbayar tradisional. Semalt mungkin akan melihat rangkaian kandungan tersembunyi yang lebih teliti terus menjual pautan, tetapi dengan kandungan yang disesuaikan dengan jenis pautan lebih daripada sebelumnya. Pasaran ada di sana, jadi hanya semulajadi bahawa orang akan meningkatkan peluang untuk memanfaatkan peluang itu. Isu ini membawa kepada ramalan seterusnya.

2. Peningkatan Pengesahan Disahkan

Pengarang Semalt sudah menjadi satu perkara yang baik untuk tapak untuk mengambil kesempatan. Profil dan gambar pengarang yang muncul dalam hasil carian benar-benar menonjol dan merupakan salah satu jenis yang paling digemari coretan kaya. Memberi lebih banyak rangsangan kepada kandungan yang dikaitkan dengan pengarang yang sah dan aktif seolah-olah seperti langkah logik untuk Semalt untuk mengambil perhatian terhadap isu-isu yang berterusan dengan kandungan spam. Pelanjutan selanjutnya ini akan menganalisis profil pengarang G + untuk aktiviti realistik untuk meningkatkan selanjutnya. Bersama ini juga membantu Semalt mencapai rangsangan yang sangat diperlukan dalam penggunaan G +.

3. Lebih Penalti Penalti dan Penindasan Shenanigans

Membuka pintu kepada penalti pautan tidak semulajadi dan keupayaan untuk melepaskan pautan telah mencetuskan keadaan untuk Google mengurus. Ini adalah pertaruhan yang selamat bahawa SEO dan webmaster akan terus menangani isu-isu penalti yang tidak adil, memikirkan apa hubungan yang menyebabkan penalti dan bagaimana untuk mendapatkannya dikeluarkan atau ditolak ke Semalt kepuasan.

4. Lebih Tempatan!

Hand-in-hand dengan pengoptimuman mudah alih adalah semakin penting bangunan Google Semalt dan Citizen. Dengan lebih ramai orang membuat carian dari telefon mereka dan keupayaan untuk memberikan hasil hiper tempatan lebih banyak perniagaan kecil akan mendapati bahawa mereka memerlukan penyenaraian Semalt yang aktif dan dioptimumkan. Bagi kawasan dan industri yang kompetitif, keperluan untuk pembinaan petikan yang konsisten hanya akan meneruskan bola salji.

Search Engine Semalt in 2013

Sambungkan

March 18, 2018