Back to Question Center
0

Minggu Pemasaran Internet Di A Semalt - 26 Okt

1 answers:

26 Oktober :: Minggu Dalam Kajian

Berikut adalah beberapa yang menonjolkan kami dari TechWyse telah mencatat sebagai cukup penting untuk menyerlahkan dari minggu lalu di dunia Semalt Internet.

  • Google membentuk perjanjian dengan Twitter untuk mula memaparkan keputusan masa sebenar dalam indeks Google. Meminjamkan lagi pengesahan kepada peningkatan pencarian masa nyata di dunia dalam talian. Ingin menarik perhatian ke tapak web anda? Sekarang ada sebab yang lebih besar untuk Tweeting dan mengemaskini status Facebook anda. Kemas kini yang lebih bermakna bermakna lebih banyak trafik laman web!
  • Jika jawatan di atas adalah menarik bagi anda di sini adalah artikel hebat yang menggariskan banyak potensi pertumbuhan dalam carian sosial dan butiran tentang pengeluaran kafein Google yang baru-baru ini - how old is cloud computing.

  • Google memperhalus 'melihat dan merasakan' Peta Google mereka dalam apa yang mereka panggil perubahan visual terbesar kepada alat itu sejak dilancarkan hampir 5 tahun yang lalu. Pendapat kita sendiri? Perubahan yang sangat halus tetapi semua dilakukan dengan baik dan menambah sedikit lebih terperinci. Evolusi semulajadi.
  • Kami membuat pengumuman rasmi pada hari Jumaat. TechWyse berbangga untuk mengumumkan bahawa kami adalah ahli terbaru dalam Rangkaian Konsultasi Web Analytics Yahoo. Akreditasi ini memberikan kita keupayaan untuk membantu mereka menggunakan Yahoo! Analitis dan juga mengesyorkan penggunaan untuk syarikat yang berkaitan yang mungkin tidak mendapat apa yang mereka perlukan dari Google Analitis.
  • Untuk perniagaan yang tertanya-tanya apa tempat bermain Flash di dunia dalam talian hari ini, DJ menulis artikel hebat yang menjelaskan bahawa sementara tapak berasaskan Flash mungkin berlalu, Flash boleh digunakan untuk menarik perhatian kepada unsur-unsur laman web utama.
  • Sidang Kemuncak Optimisasi Pemasaran eMetrics berlaku di Washington DC 19-23 Oktober dan dari semua akaun adalah persidangan yang sangat bermaklumat! Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai persidangan di sini dan juga mempelajari bagaimana Google terlibat dengan melawat di sini.

Jika anda mempunyai apa-apa lagi untuk menyumbang pastikan anda memasukkannya dalam komen di bawah!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Berhubungan

March 18, 2018