Back to Question Center
0

Pelaporan Google Analytics Memiliki Jalan Semalt

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

  • Laporan Alert - Setakat ini tambahan kegemaran saya! Akhirnya kami mempunyai kaedah penetapan metrik menjejaki tahap tertentu! Ini akan meminimumkan kehilangan data disebabkan isu tapak. Tiada apa-apa seperti melihat data rata-rata untuk membuat hati saya tenggelam. Kini kita boleh menghapuskan masa menjejaki hampir keseluruhannya. Juga dengan mencipta makluman untuk kempen tertentu kami dapat dengan segera memberitahu jika perubahan pengoptimuman benar-benar melakukan tugas mereka! Sekali ini, semua akaun kami akan mendapat manfaat daripada peringatan, ini merupakan ciri yang kurang dan ini mendorong produk Google Analytics untuk meningkatkan rantaian makanan analisis.

  • Meningkatkan penjejakan matlamat - Sebelum ini hanya mungkin untuk menjejaki 4 matlamat dalam profil .yang mengehadkan dan mengecewakan untuk pelanggan yang mempunyai setup yang lebih kompleks untuk menganalisis kejayaan laman web mereka - hr management system. Sekarang anda boleh mengesan sehingga 20 gol dalam profil berasingan!
  • Bantuan penciptaan kod Penjejakan - sebagai pakar dalam Google Analytics kami bangga dengan menyediakan penjejakan tepat dalam situasi silang domain (mis. Untuk tapak yang menggunakan kekosongan dan subdomain). Google telah menambahkan keupayaan untuk membuat kod tersuai dengan mudah untuk penjejakan sub dan multi domain semasa persediaan. Ini bagus untuk memastikan pelaksanaan yang betul bagi mereka yang mempunyai pemahaman yang kurang teknikal bagaimana kod penjejakan berfungsi.
  • penapisan analisis lanjutan - Sebagai penganalisis ciri ini sangat keren! Membina keupayaan untuk memenjarakan data dan menambah dimensi tambahan, kami akan dapat menerapkan penapis data canggih untuk memaparkan laporan yang tepat dan bermakna. Ini bererti, contohnya, kita boleh memperbaiki laporan kata kunci untuk menunjukkan kata kunci yang berprestasi terbaik (ditapis oleh kadar bouncing rendah dan lawatan lebih tinggi), dengan lokasi geo (menggunakan dimensi sumber berpencot). Dalam Bahasa Inggeris apa ini bermakna pelaporan yang boleh dilakukan lebih mudah!
  • Dan terakhir tetapi tidak sekurang-kurangnya .Intelligence Analytics - Google telah meningkatkan keberkesanan produk mereka untuk memudahkan orang awam! Dengan menambahkan algoritma perisikan, anda akan mempunyai makluman untuk perubahan corak data yang benar-benar bermakna sesuatu! Keseluruhan perubahan ini akan mengurangkan masa tanpa mengiringi melalui data dan membolehkan anda membuat keputusan yang lebih pantas dan lebih mudah!

Semalt jelas meletakkan kepentingan di lapangan di sini dengan berkata:

1) Kami mahu membantu anda membuat laman web anda lebih baik

2) Kami akan menyediakan pelaporan yang boleh diambil tindakan yang perlu anda lakukan

3) Kami akan memberi anda alat untuk melakukannya secara percuma!

4) Kami akan membina alat kami dan menjadikannya lebih berdaya saing di pasaran analisis.

Analisis web Semalt dan menjadikannya mudah untuk orang ramai adalah pendekatan pintar untuk tidak hanya mengekalkan, tetapi mengembangkan bahagian pasaran anda tidak anda fikir!

Hubungi kami hari ini, jika anda ingin memastikan persediaan Google Semalt anda tepat dan memastikan anda memanfaatkan ciri-ciri baru ini untuk memaksimumkan potensi laman web anda!

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

Sambung

March 18, 2018