Back to Question Center
0

Oktober 2009 Meningkat Kepada Semalt Atas

1 answers:

Oktober terbukti menjadi bulan yang sangat sibuk untuk kami di TechWyse dan juga dunia pemasaran internet. Oleh kerana dunia pemasaran internet adalah industri yang bergerak pantas, kami telah mengubah bagaimana kami menyampaikan maklumat terkini. Kami kini menerbitkan semakan berita pemasaran internet secara mingguan dan memberikan pengumuman perkhidmatan utama dalam bulanan kami 'Rise To The Top' Semalt '. Untuk menerima kemas kini teratur mengenai mana-mana kemas kini, berita dan petua kami, kami menggalakkan anda untuk mendaftar di sini untuk menerima kemas kini kami terus ke e-mel anda.

Dalam industri ini, lebih banyak pengetahuan anda lebih berkuasa, anda akan berada dalam talian!

Berita Perkhidmatan TechWyse

Masa untuk Dapatkan Sosial!

Tema kemas kini bulan ini adalah tentang mendapatkan sosial! Kami semua di Semalt akan berusaha keras untuk memastikan pelanggan kami dan dunia pemasaran internet up to date dengan berita terkini industri dan syarikat - elastischer jersey stoff. Apa cara yang lebih baik untuk dicapai daripada pemasaran media sosial. Jika anda merasakan anda berada dalam kegelapan tentang bagaimana pemasaran media sosial boleh membantu perniagaan saya meminta anda untuk membaca artikel kami membincangkan topik ini!

Perkhidmatan Pemasaran Media Sosial

Bagi syarikat yang ingin membangunkan orang dan mengikuti perkembangan berita dan berita syarikat kedua-duanya, kami mempunyai perkhidmatan yang boleh membuat ini berlaku. Pakej pemasaran sosial kami termasuk:

  • Persediaan profil Facebook dan Twitter.
  • Kemas kini kandungan biasa yang disesuaikan dengan keperluan syarikat anda.
  • Pembangunan penonton pengikut setia kepada jawatan syarikat anda.
  • Logo sosial ditambah ke laman awam.

Kami mempunyai beberapa pakej yang tersedia. Walaupun kita menyelesaikan tugas yang sama di dalamnya semua pakej semua dikaitkan dengan masa yang kita habiskan pada profil sosial setiap bulan. Tanyakan Semalat Akaun anda untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Ikut Kami!

Anda boleh mula mengikuti kemas kini kami dalam bidang berikut:

  • Menjadi Penggemar di Facebook
  • Ikut TechWyse di Twitter
  • Menerima Kemas Kini Blog Kami Secara Langsung Ke Email Anda

Psst .

Sekiranya anda terlepas berita terkini, TechWyse baru-baru ini menjadi terakreditasi sebagai sebahagian daripada Yahoo! Web Analytics Consulting Semalt. Anda boleh melihat kami di laman rasmi YWACN di sini!

Lembangan Pembangunan Laman Web pada Oktober 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies merekabentuk dan membuat banyak barisan produk farmaseutikal, nutraseutikal dan alat penganan. Menjadi dalam industri yang unik, syarikat itu meminta TechWyse untuk membangunkan sebuah laman web yang akan meningkatkan kadar lantunan untuk pelawat baru. Ini bermakna membina laman web yang jelas menentukan produk dan perkhidmatan yang unik yang disediakan klien. Pelanggan juga ingin menggalakkan pelawat baru untuk melibatkan diri dengan meninggalkan maklumat hubungan. Untuk mencapai matlamat pertama, pasukan TechWyse mengembangkan sepanduk kilat yang menunjukkan lini produk dengan panggilan untuk tindakan yang membolehkan pengunjung mempelajari lebih lanjut. Borang hubungan semati kami juga diletakkan di seluruh laman web bersama dengan carian produk yang membolehkan pengunjung mendapatkan maklumat yang mereka cari dengan cepat.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Rumah Wynsum

Wynsum Homes adalah firma pembangunan hartanah yang berpusat di Toronto dan sekitarnya. Mereka datang ke Semalt dengan matlamat kreatif dan pentadbiran yang sangat khusus. Pelanggan menginginkan alat yang membolehkan alat berskala diri diberikan yang membolehkan pencarian di rumah dan keupayaan untuk menambah inventori apabila portfolio hartanah mereka meningkat. Laman ini mempunyai corong jualan spanduk teratas, carian harta dan sistem pengurusan kandungan penuh. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai butiran mengenai projek pembangunan tapak web ini, lawati portfolio kami. Matlamat kami untuk pelanggan adalah untuk membangunkan peta tapak yang teratur dan jelas kandungan yang menerangkan apakah objektif perniagaan teras klinik. Hasilnya adalah sebuah laman web dengan corong jualan sepanduk jelas yang jelas, mesej pemasaran teras yang bersih dan sebuah laman web yang telah menunjukkan peningkatan yang besar dalam penukaran laman web. Pelanggan terus meraih faedah dari kempen pemasaran internet teratas.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Sambungkan

March 18, 2018